Tržnica obšolskih dejavnosti v Cityparku

0
346

V Cityparku bo ta petek med 15. in 20. uro in soboto med 11. in 20. uro potekala tržnica obšolskih dejavnosti, ki je namenjena vsem otrokom, mladim in njihovim staršem. Na dogodku boste lahko prejeli vse informacije o različnih aktivnostih in morebitni včlanitvi v glasbeno, gimnastično, plesno in boksarsko šolo, treninge akrobatike in jezikovne tečaje. Na stojnici se bodo predstavili Glasbena šola VoxKatja Dance CompanyKlub za ritmično gimnastiko ŠiškaWoop! AkademijaZavod Šolt in Fight klub Gepard.

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji vzporedno s tržnico pred trgovino Interspar organizirajo tudi spretnostno prometni poligon in simulator varne vožnje. Hkrati ne pozabite, da vas vsak četrtek pričakujejo z brezplačnimi ustvarjalnimi delavnicami za otroke, ki potekajo v otroškem igrišču Cityparka vsak četrtek ob 17. uri.

Otroci v tem času lahko osvajajo tehnike izdelovanja spominkov ali umetnin, vi pa se lahko brezskrbno prepustite nakupovanju novih jesenskih kolekcij ali pa se odločite za sproščujoč čas zase v eni izmed številnih restavracij ali lokalov. Vabljeni, da v novo šolsko leto vstopite še bolj kreativno, z zanimivi dejavnostmi za otroke.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.