1. april 22 – polna noč nakupovanja z norimi popusti v City parku

0
436

Prihaja pestra, razburljiva in polna noč nakupovanja. V petek, 1. aprila, se vidimo v največjem nakupovalnem središču Citypark, kjer bodo trgovine in lokali obratovali vse to 24. ure.

Noč nakupovanja bo obogatena z dobro glasbo, ki jo bo vrtel DJ in pestrim spremljevalnim programom. V nagradni igri Cityparkov Jack bodo namreč podelili kar 1.500 evrov v darilnih bonih Desetak. Pripravite se na polno noč zabave in popustov, ki bodo veljali med 20. in 24. uro. Vsi, ki si želite novih oblačil in obutve, kupujete darila, knjige, športno opremo, skratka karkoli vam pade na pamet, izkoristite nepozabno doživetje do poznih nočnih ur. Čakajo vas nori popusti, zato poskrbite za nova pomladno obarvana oblačila in obutev. Seznam popustov bo v petek objavljen tudi na www.citypark.si.

Uživajte v nakupovanju in mega zabavi. Sicer pa je to še dodatna obogatitev Cityparkovih dogajanj v že tako pestrih dejavnostih ob 20-letnici praznovanja največjega nakupovalnega središča v Sloveniji.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.