Novosti za tehnološke navdušence

0
438

V Cityparku polno novosti za tehnološke navdušence – tudi nova poslovalnica Telekoma in prenovljena Telemachova prodajalna

V našem največjem nakupovalnem središču dajejo velik poudarek posodobljeni ponudbi in prostorom. Citypark je od tega vikenda tako bogatejši za še eno poslovalnico Telekoma Slovenije, kjer so v petek otvoritev poslovalnice pospremili s prvim dnem prodaje novega iPhone 14, kar je v središče pripeljalo mnoge tehnološke navdušence.   Nova Telekomova poslovalnica se nahaja v pritličju Cityparka nasproti trgovine Mango.

Poleg tega pa se je v prvem nadstropju Cityparka v soboto odprla tudi prenovljena, najsodobnejše opremljena prodajalna Telemach, ki obiskovalcem zdaj nudi še boljšo uporabniško izkušnjo.

»Naše vodilo je, da našim obiskovalcem ves čas predstavljamo svežo ponudbo in moderne smernice. Ravno zaradi tega jim lahko vedno ponudimo najboljše blagovne znamke in trende,« je ob tej priložnosti dejal center manager Cityparka Andrej Ropret.

Za prav posebno tehnološko predstavitev pa so poskrbeli tudi v Xiaomi Store trgovini, kjer so predstavili  štirinožnega robota Xiaomi CyberDoga.

Zahvaljujoč Xiaomijevi tehnologiji upodabljanja ima CyberDog odlično sposobnost zaznavanja okolice. Na voljo je z nizom tipal, vključno z interaktivnimi kamerami z umetno inteligenco, binokularnimi  širokokotnimi kamerami ribjega očesa in globinskim modulom. CyberDog lahko analizira svojo okolico v realnem času in izvaja različne naloge. Skupaj s človeško držo in prepoznavanjem obraza pa je sposoben slediti svojim lastnikom, ki lahko uporabljajo glasovne pomočnike za ukazovanje in nadzor.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.