Ledinek uspešno povečuje obseg delovanja tudi v Izraelu

0
512

Pri podjetju Ledinek Engineering so v Izraelu uspešno zaključili z mehansko montažo pri liniji za izdelavo dolžinsko spojenega lesa s strojem Kontizink 2000. Nadaljujejo pa še s fazo zaganjanja vstopnega dela linije, ki naj bi začela polno obratovati do konca tega leta. Hkrati poteka tudi izdelava in postavitev druge linije za skobljanje, ki jo bodo začeli postavljati prihodnje leto. »V Izraelu smo zmontirali celotno vstopno mehanizacijo s predskobeljno linijo in linijo dolžinskega spajanja s strojem Kontizink 2000. V začetku prihodnjega leta bomo pričeli s postavljanjem drugega dela linije«, je izpostavil vodja prodaje pri podjetju Ledinek Robert Mlinarič.

Ledinek Engineering s svojimi celovitimi in kompletnimi proizvodnimi linijami za obdelavo lesa redno širi obseg delovanja. Prisotni so v 55 državah po svetu, v zadnjih dveh letih so prodrli še v Kanado, Urugvaj, na Japonsko in Slovaško. Poleg Izraela trenutno v Urugvaju zaključujejo z montažo prvega obrata za proizvodnjo križno lepljenih plošč.

Podjetje je prisotno tudi na številnih mednarodnih sejmih, kjer svojim poslovnim partnerjem, potencialnim strankam in proizvajalcem predstavljajo inovativne pristope pri obdelavi lesa in številne novosti, kreativne ideje in izboljšave. Ta teden se z njimi srečujejo v Džakarti v Indoneziji, pred tem so bili tudi v Atlanti, Göteborgu in Celovcu.