Epski zaključek šole v Cityparku z računalniškimi igrami, “gaming” turnirjem in izjemnimi popusti

0
309

Letos bo v Cityparku – največjem nakupovalnem središču pri nas zaključek šole še posebej epski, saj mlade in mlade po srcu ta konec tedna čaka nekaj res posebnega. Med četrtkom in soboto, od 16. do 18. junija, bodo za obiskovalce na voljo posebne igre z robotki, glasbena mešalka in izumi.

Za popoln konec tedna pa bodo ta petek in soboto popestrili še z veliko gaming izkušnjo v pritličju Cityparka. Pred trgovino Interspar bo potekal pravi turnir v popularnih računalniških igrah. Preizkusili boste lahko VR očala, konzole PlayStation 5, Xbox Series X ali povabili prijatelje na dvoboj v igrah FIFA 22 ali Fortnite. Vse igre bodo na voljo popolnoma brezplačno.

Sočasno pa boste v nakupovalnem središču kupovali ceneje. V petek in soboto vas bo več kot 120 trgovin in lokalov razvajalo z velikimi znižanji do kar 50 %.

Seznam popustov bo v četrtek, 16. 6., objavljen na spletni strani citypark.si.

         Obiščite Citypark in se prepustite zabavi za vso družino.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.