Citypark z največjo trgovino HalfPrice v Sloveniji

0
461

V našem največjem nakupovalnem središču Cityparku se je odprla dolgo pričakovana in največja HalfPrice trgovinav Sloveniji. »Ponosni smo, da imamo največjo HalfPrice trgovino v Sloveniji ravno v Cityparku.  V veselje nam je, da nenehno skrbimo za svoje obiskovalce in slovenskemu potrošniku prvi predstavimo najboljše blagovne znamke,« je ob tej priložnosti dejal center manager Cityparka Andrej Ropret. Nova poslovalnica meri v površino 2400 m2, razteza se v dveh nadstropjih in predstavlja sodoben koncept prodajalne s prvovrstnimi  blagovnimi  znamkami. Te so na voljo s popusti vse do 80 %, zato boste raj v tej prodajalni našli vsi ljubitelji oblikovalskih modnih kosov.

HalfPrice spada pod poljsko skupino trgovin z obutvijo CCC, ki je v Sloveniji prisotna že vse od leta 2013. Njihove prodajalne so zasnovane na način razprodaj. To pomeni, da pri njih najdete oblikovalska oblačila in obutev, ki so na voljo le v nekaj primerkih in velikostih, a po izjemno nizkih cenah. V svojem asortimanu imajo širok izbor oblačil, obutve, modnih dodatkov, kozmetike, hrane, igrač in dodatkov za dom. Ponudba v HalfPrice prodajalnah se nenehno posodablja in zelo hitro spreminja. Tovrstne trgovine so sicer že dodobra uveljavljene na Poljskem, Češkem, Hrvaškem, Madžarskem in v Avstriji. Več kot 120 trgovinam in lokalom v Cityparku se je tako ob bok postavila še ena priznana blagovna znamka.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.