Citypark novosti: trgovina CCC in Desigual

0
742

V Cityparku so odprli tudi dve prenovljeni trgovini. CCC se nahaja na novi lokaciji, osveženo podobo pa ima tudi Desigual, v katerem vas čakajo posebne kolekcije, ki bodo na voljo le v Cityparku.

Slednje je ustvarila italijanska modna oblikovalka Stella Jean, v njih pa je začutiti pristen afriški pridih. Vsak modni dodatek je unikaten, a združeni z obleko spregovorijo svojo zgodbo multikulturnega navdiha, ki preveva vso kolekcijo.

V Cityparku kot paradnem konju slovenskih nakupovalnih središč, lahko najdete številne blagovne znamke, ki so dostopne le pri njih. Je vedno znanilec novosti in prostor za druženje, zabave in prijetna nakupovanja. Med nakupovanjem pa se lahko prvem nadstropju okrepčate v eni izmed številnih restavracij z raznovrstno kulinarično izbiro.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.