EuroCup, KK Cedevita Olimpija proti Frutti Extra – sreda, 27.4.2022

0
627

Košarkarski klub Cedevita Olimpija s podporo ALEJE do končnega uspeha.

»V ALEJI kot najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu podpiramo športne aktivnosti. ALEJA je eno redkih nakupovalnih središč z edinstveno zeleno streho na svetu, kjer lahko obiskovalci doživijo več različnih športnih aktivnosti. Smo tudi ponosen in pomemben pokrovitelj košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Navdušeni smo nad njihovimi dosedanjimi dosežki in smo prepričani, da tako, kot je ALEJA na svojem področju osvojila prestižno nagrado za najboljše nakupovalno središče na svetu, ima enake možnosti tudi Cedevita Olimpija. Veselimo se napete tekme in končnega uspeha. Z energijo, ki jo ima Cedevita Olimpija, je moč priti vse do konca tega tekmovanja. Slovenija si zasluži imeti klub, ki bo igral na najvišji ravni,« je pred tekmo povedal Toni Pugelj, direktor ALEJE.

V Areni Stožice se bo v sredo, 27. aprila, ob 20. uri odvijala tekma 7 Days EuroCup, ko se bo KK Cedevita Olimpija pomerila s turško ekipo Frutti Extra Bursaspor. Enemu srečnežu bodo v nagradni igri na njihovem Facebook profilu podarili dve VIP karti za ogled tekme. Vstopnice za tekmo so že skoraj razprodane, zato izkoristite priložnost in sodelujte v nagradni igri na družabnem omrežju.

Košarka je vedno bila zasidrana v srcih Slovencev. V zadnjih letih pa še toliko bolj, predvsem zaradi svetovnih uspehov naših košarkarjev. »Ravno športni dogodki povežejo in združujejo Slovence. In nekaj najlepšega je, ko polna dvorana navija in poje navijaške pesmi ter združuje ljudi. Zato tudi s tem, ko podpiramo Cedevito Olimpijo, podpiramo športnike in mlade, da se navdušijo za šport in nenazadnje s tem podpirate tudi nas. Hvala vam,« je še strnil Pugelj.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.