Citypark garderoba 2022: Modni trendi z znanimi obrazi za najbolj šik pomlad in poletje

0
454

Prišel je čas za prevetritev garderobne omare. Kakšni so letošnji modni trendi, katera je barva letošnje pomladi in kateri so tisti kosi, ki jih to poletje nujno potrebujete? Največje nakupovalno središče pri nas je pripravilo pravo modno poslastico, ki bo odgovorila na zgornja vprašanja. Danes se začenja Citypark garderoba 2022, ki bo potekala vse do sobote, 14. maja. Znani slovenski obrazi bodo preko videoposnetkov predstavili trende in najbolj modne kose kolekcije pomlad in poletje 2022. Modni videi se bodo vrteli na ekranih po vsem nakupovalnem središču. Poleg tega si jih bo možno ogledati preko Facebook strani in Instagram profila Cityparka.

Jona Slaček, Pia Česnik, Domen Dobravec in Ahmed Hammad bodo razkrili modne trende in najboljše kose iz Cityparkovih trgovin ter vam pomagali pri sestavljanju novih modnih kombinacij. Poleg tega vas bodo razvajali tudi z nagradami. Vse, kar morate vedeti za super šik pomlad in poletje 2022, vas čaka v nakupovalnem središču, ki združuje prijetno nakupovanje, druženje in zabavo.

Slednje je ustvarila italijanska modna oblikovalka Stella Jean, v njih pa je začutiti pristen afriški pridih. Vsak modni dodatek je unikaten, a združeni z obleko spregovorijo svojo zgodbo multikulturnega navdiha, ki preveva vso kolekcijo.

V Cityparku kot paradnem konju slovenskih nakupovalnih središč, lahko najdete številne blagovne znamke, ki so dostopne le pri njih. Je vedno znanilec novosti in prostor za druženje, zabave in prijetna nakupovanja. Med nakupovanjem pa se lahko prvem nadstropju okrepčate v eni izmed številnih restavracij z raznovrstno kulinarično izbiro.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.