Čarobni prižig lučk in pravljična okrasitev v Cityparku

0
462
Ob črnem petku izkoristite nore popuste v Cityparku do kar 75 %

V zraku se že čuti vznemirjenje predprazničnega vzdušja, ko nam pravljične dekoracije in lučke ogrejejo srca. Vonj po kuhanem vinu, vroči čokoladi in ingverjevem čaju se razprostira po kotičkih mestnega vrveža in seveda tudi na ulicah Cityparka. Ta petek, 18. novembra, ob 18. uri bodo v to veselo obdobje zakorakali s prižigom lučk, ki že krasijo pravljično dekoracijo njihovega nakupovalnega središča.

Nepozabni spomini, ki jih ustvarimo v najlepšem času leta, nas vedno znova spomnijo na pomen radosti in majhnih stvari, ki jih delimo z drugimi.

Vabljeni, da si ogledate številne svetleče okraske v notranjosti centra in občudujete prav posebne lestence, ki bodo pričarali čarobno vzdušje božično-novoletnih praznikov. Svoje obiskovalce želijo čim bolj osrečiti, zato bodo prijazne hostese razdelile kar 1000 kuponov za brezplačen kostanj in tople napitke.

Ljubitelji prazničnega vzdušja bodo tako lahko uživali v nakupovanju v več kot 120 trgovinah, ki jih najdemo v največjem nakupovalnem središču v Sloveniji. Pohitite in si letos božična darila zagotovite pred največjo gnečo, obenem pa si privoščite tudi odlično kosilo ali dišečo kavo v številnih restavracijah in lokalih Cityparka. Tudi vaši malčki bodo uživali v prijetnem ambientu, popoldne pa jim lahko polepšate z druženjem v igrišču ali ob sredah na brezplačnih ustvarjalnih delavnicah, kjer si bodo izdelali zanimive izdelke in spominke.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji.

Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov.

Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju.

V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.