Citypark z visokimi popust za črni petek

0
516

Pred nami je eden najbolj norih nakupovalnih dni, in sicer črni petek. V petek, 25. novembra, boste lahko v našem največjem nakupovalnem središču – Cityparku nakupovali s popusti kar vse do 75 %. Edinstvena notranja okrasitev vas bo popeljala v praznični duh, prav na črni petek pa boste lahko prisostvovali tudi prižigu zunanjih luči. Te bodo celotnemu središču dodale čaroben pridih.

Najbolj priljubljen petek v letu je idealna priložnost za nakup daril, ko lahko vse od oblačil, obutve, kozmetike, elektronike, do specializiranih izdelkov, modnih dodatkov in dodatkov za dom, dobite po znižanih cenah. Pravočasno se pripravite na prihajajoče božično-novoletne praznike in razveselite svoje bližnje s presenečenji iz Cityparka.

Nakupovalno ozračje ulic pa bodo dodatno popestrile še druge aktivnosti. Tudi letos boste lahko na božično-novoletnem sejmu našli moderno ponudbo raznolikih izdelkov, primernih za obdarovanje, razvajanje in ustvarjanje veselja. V foto kotičkih boste lahko v družbi bleščečih lučk ustvarili nepozabne foto spomine. Seveda po nakupih ne pozabite vzeti darilnih bonov Desetak, ki so unovčljivi v vseh trgovinah in lokalih, po novem tudi v Primarku. Med drugim so tudi čudovito darilo za vsakogar.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji.

Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov.

Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju.

V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.