V ALEJI odprtje velike cvetlične razstave

0
528

Pomlad je že tu in v pozdrav toplejšim dnem v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA.

Pomlad je že tu in v pozdrav toplejšim dnem v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA ta mesec pripravljajo številna doživetja. Danes se je odprla velika cvetlična razstava, ki bo na ogled vse do 20. marca. Na največjem izmed treh cvetočih vrtov bodo v popoldanskem času za otroke potekale tudi delavnice z izobraževanjem, v katerih bodo mali nadobudneži lahko naredili prve korake v svet vrtnarjenja in izdelali svojega »rastlinkota«.

Ob jutrišnjem dnevu žena pa bodo v ALEJI s pozornostjo razveselili vse dame, žene in gospe.
Ob tem ne pozabite na darilne bone Desetak, ki so primerno darilo za vse priložnosti. Z njimi lahko svojim damam polepšate dan in jim omogočite, da svojo garderobo osvežijo s pomladnimi kosi oblačil, obutve in dodatkov po zadnji modi ali pa se kulinarično razvajajo v enem izmed gostinskih lokalov v ALEJI.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.