Dežela iger v Cityparku

0
1068

Ob 20-letnici Cityparka se obiskovalci lahko rekreirajo, športno preizkusijo, predvsem pa zabavajo v treh deželah – prva je dežela Ne upaš!, druga dežela iger in tretja pravljična dežela.

Preizkusijo se lahko v različnih igrah, skakanju na trampolinu, vožnji z giroskopom, na voljo pa imajo tudi številne arkadne in video igre, fliperje, namizni nogomet, nogometni radar in namizni zračni hokej. Najmlajši pa se zabavajo v družbi čarovnika, klovnov iz cirkuške predstave, tudi pravljični liki, kot je Pika Nogavička, so del družbe.

»Veseli me, da lahko 20-letnico praznujemo skupaj z našimi številnimi obiskovalci in da dogajanje traja 20 dni, saj bodo tako lahko vsi preizkusili različne igre in zabavo. Poskrbeli smo za različne okuse, torej da vključimo tako najmlajše kot tudi mladostnike in starejše,« je poudaril Andrej Ropret, center manager Cityparka. Aktivacije za vse igre so za obiskovalce brezplačne, hkrati pa lahko za sodelovanje prejmejo tudi praktične nagrade. S svojimi akrobacijami vsak petek in soboto program  popestrijo še fantje iz Dunkin Devilsov, ki so se te dni vrnili iz tekmovanja v ZDA.   

V petek, 25. marca, na materinski dan, bo potekalo tudi finale Mini DJ akademije. Svoje pesmi bo na velikem odru predstavilo kar 20 malih DJ-ev, starih med 9 in 11 let

Praznovanje v Cityparku zaokrožujejo z veliko nagradno igro. Poseben, 20-dnevni koledar obiskovalce čaka na Cityparkovi spletni strani, kjer bodo vsak dan odprli eno okence s čudovitim darilom iz trgovin nakupovalnega središča.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.