Po pozornost za materinski dan v ALEJO

0
664

Pred nami je materinski dan, ki ga praznujemo ta petek, 25. marca. V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA so za dame pripravili posebno presenečenje, in sicer nagradno igro v sodelovanju z Zlatarno Celje. Na Facebook in Instagram profilu bodo dve srečnici razveselili z elegantno ročno uro Lencia. Sicer pa lahko v več kot 80 trgovinah in lokalih izbirate med pravo zakladnico pozornosti, ki jih boste podarili vašim mamam, ženam, babicam in ljubljenim osebam.      

Izviren šopek cvetja dobite v Gardenii. Sladkosnede dame lahko pocrkljate s sladkimi pregrehami iz Čokoladnice Cukrček, jih odpeljete na vročo čokolado v kavarno Zvezda ali pa izberete košaro čokolad in pralinejev različnih blagovnih znamk in okusov iz trgovine Interspar. Ljubiteljice dišav bodo na svoj račun zagotovo prišle s parfumi iz Müllerja. Očarate lahko tudi z nakitom. V Pandori in Zlatarni Celje imate na izbiro številne zapestnice, ogrlice ali uhane. Za nakup razigrane, moderne ali pa klasične ure se odpravite v Slowatch ali Sten Time. Primerna pozornost so kozmetični izdelki v trgovini L’Occitane. ALEJINE trgovine so polne modnih smernic in pomladnih kolekcij, ki jih najdete v trgovinah XYZ, Mohito, H&M, s.Oliver, Reserved in v mnogo drugih. Številne ženske imajo rade tudi moderne čevlje, ki jih lahko izbirate v trgovinah Mass, Deichmann, Buzz, Office shoes in Transporter footwear. Za vse športne navdušenke pa priporočamo izbor športnih oblačil v trgovinah Hervis, And by Andraž, Sport Vision, adidas in drugih. 

Prav tako je zelo primerno darilo darilni bon Desetak, ki je unovčljiv v vseh trgovinah in lokalih ALEJE. Prejmete ga lahko na info točki ali preko spleta na www.aleja.si.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.