Nakupovalno središče ALEJA in drugi rojstni dan

0
547

ALEJI za drugi rojstni dan voščili Alice Francis, Perpetuum Jazzile, Alenka Godec, Challe Salle, Sebastian, Pižama in Dunking Devilsi

Alice Francis, Perpetuum Jazzile, Dunking Devilsi, Kingstoni, Boštjan Gorenc – Pižama, Romana Krajnčan, Žigan Krajnčan, Adrijana Kamnik, Alenka Godec, Challe Salle, Martina Majerle, Nastja Gabor, Sebastian in Žan Serčič so popestrili tridnevno dogajanje praznovanja rojstnega dne najboljšega nakupovalnega središča na svetu, ALEJE. Na praznovanju so se zabavali tudi številni znani obrazi, med drugim Milan Gačanovič-Gačo, Lado Leskovar, Uroš Smolej,  Marina Martensson, Štras iz skupine MRFY, Iryna Osypenko in Jana Koteska. V treh dneh pestrega dogajanja najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu se je zvrstilo vse, od mode, plesa, glasbe do aktivacij, program praznovanja pa je bil za vse generacije popolnoma brezplačen.

Praznovanje so uvodoma pričeli z veliko zabavo na ALEJI SKY, nepozabnim večerom modnih, glasbenih in plesnih presežkov ter presenečenj. Bilo je edinstveno popotovanje med barvitimi modnimi kreacijami ob spremljavi odličnih domačih in tujih nastopajočih. »V ALEJI smo imeli nepozabno in predvsem drugačno doživetje skozi celoten vikend. Najbolj pa je seveda izstopal modno-glasbeno-plesni spektakel, kot ga pri nas še ni bilo, pri katerem se je na odru zvrstilo več kot 50 nastopajočih,« je izpostavil njen direktor Toni Pugelj.

V petek so v zanimivi interaktivni nagradni pantomimi osrečili številne mimoidoče, ki so prejeli bogate nagrade ALEJINIH partnerjev. Sobotni koncert je postregel s koncerti najbolj znanih slovenskih glasbenikov, kot so Adrijana Kamnik, Alenka Godec, Challe Salle, Martina Majerle, Nastja Gabor, Sebastian in Žan Serčič. Tridnevno praznovanje je s koncertom zaključila Alice Francis, temu pa je sledilo žrebanje glavne nagrade. Srečna nagrajenka Tina je prejela enoletni brezplačni najem popolnoma električnega avtomobila ID.3.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

V sklopu velikonočnega dogajanja bo med tem četrtkom in soboto potekal velikonočni sejem. Za obiskovalce pripravljajo prikupne stojnice, ki jih bodo navdušile s pisano ponudbo prazničnih dobrot. Ta četrtek med 17. in 18:30 vabijo otroke tudi na velikonočno delavnico na otroško igrišče Citypark, kjer bodo lahko izdelali obešanke z velikonočnimi zajčki in s kokoškami. Otroci bodo lahko tudi domiselno oblikovali in okrasili tudi papirnate velikonočne pirhe.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.