Zobozdravstvena klinika Križaj v zadnjih šestih letih potrojila ekipo

0
933

Sedaj je na 600 kvadratnih metrih pet ordinacij, diagnostični center, zobotehnični laboratorij – Imajo že preko 35 zaposlenih – Delujejo 19 let – Na enem mestu nudijo popolnoma vse zobozdravstvene storitve – Stavijo na digitalizacijo

Zobozdravstvena in estetska Klinika Križaj, ki deluje že 19 let, je beležila šest let delovanja  na Muljavi. »V zadnjih letih smo našo ekipo potrojili. Sedaj nas je že več kot 35.  Poleg petih ambulant pripravljamo še dve novi, kar pomeni, da bomo imeli v dvajsetem letu že sedem ambulant,« je dejala direktorica klinike Aleksandra Križaj Dumić. Prav tako smo lani dodali še dve ambulanti za oralno kirurgijo v Novem Mestu. Zobozdravstvena Klinika Križaj je ena najbolj sodobnih klinik pri nas in v Evropi.

Med prvimi so implementirali računalniško vodeno kirurgijo. Njihova posebnost je, da v petih ordinacijah na enem mestu nudijo popolnoma vse zobozdravstvene storitve. Omogočajo zdravljene zob in obzobnih tkiv, otroško zobozdravstvo, klinične preglede, digitalno rentgensko diagnostiko, fiksno in snemno protetiko, ortodontijo, endodontijo, implantologijo in kirurgijo. »Zelo pomemben pri našem delu je kolektiv in timski duh, kar se odraža na zadovoljnih pacientih.

Nenehno sledimo tudi novostim in se razvijamo. Tehnologija napreduje zelo hitro, zato ni dovolj, da imamo najsodobnejše aparature, treba jih je znati tudi uporabljati,« je o njihovem delovanju še dejala zobozdravnica Križaj Dumić, ki je tudi predavateljica na Akademiji za laserje in zdravje (LAHA) ter v tem poklicu deluje že 25 let. Dogodek je popestril tudi Omar Naber, ki je po izobrazbi zobotehnik, v šali pa se rado doda, da je eden najbolj slavnih zobotehnikov pri nas.