Ikona nove realnosti – KORONČEK, C19 CHAIR.ity

0
672

Zahtevni časi navdihujejo in postavljajo izzive, ki spodbujajo nove rešitve.

Stol C19 CHAIR.ity je kreativen odgovor na pandemijo novega korona virusa. Njegova oblika je preslikava krone (po latinsko corone), plasti plazme okrog Sonca, ki predstavlja energije vesolja. Krona oddaja svetlobo in temperaturo, dva bistvena pogoja za življenje na Zemlji. In čeprav je virus dobil ime po tej neusahljivi energiji, je sončeva corona vendarle simbol soodvisnosti in povezanosti človeštva v usklajenem boju proti bolezni in delovanju za boljši jutri.

Stol C19 CHAIR.ity omogoča počitek in polnjenje s pozitivno energijo. Združevanje večjega števila stolov pa daje novo obliko in dodatne možnosti opremljanja in poživitve notranjih prostorov.

C19 CHAIR.ity je zasnoval arhitekt Robert Klun kot odgovor na pandemijo novega koronavirusa. Stol se s tem ukvarja na edinstven psihološki način. Opominja nas, da je človek družbeno bitje in le bližina sočloveka prispeva k njegovemu osebnostnemu razvoju.

Izdelano v Evropi iz najboljših antialergijskih materialov v obrtniški delavnici KLUN z več kot 40-letno tradicijo.

Trajnost izdelka se odraža s humanim dizajnom, kakovostnim materialom, natančno izdelavo, dolgotrajno in raznovrstno uporabnostjo, lahkim načinom vzdrževanja. In pa dobrodelnostjo kot žlahtno obliko družbene odgovornosti. Podjetje KLUN AMBIENTI  bo del sredstev od vsakega prodanega stola namenilo za pomoč pri izobraževanju talentiranih mladih oblikovalcev in arhitektov. Projekt poteka v sodelovanju s Fakulteto za dizajn iz Trzina.

Več o C19 poglejte tu.