Hiške slovenske Istre: mirna lokacija z razgledom na Koprski in Tržaški zaliv

0
97

V slovenski Istri, 15 minut vožnje od morja in centra Kopra, se nahaja turistično namestitveni objekt Hiške slovenske Istre (Guesthouse Green Istria), na mirni lokaciji sredi istrskega podeželja, s čudovitim razgledom na Koprski in Tržaški zaliv ter mediteransko zeleno okolico, kjer boste doživeli pravo Istrsko izkušnjo in se predali sanjavi pokrajini z vinogradi in mnogim doživetjem.

Spite in začutite sLOVEnsko Istro

Da se boste počutili kot pravi slovenski Istrijani vam omogočajo tudi več možnosti za spanje in za zadovoljitev vaših brbončic. Poleg apartmajev in sob slovijo po glamping Hiškah slovenske Istre, ki stojijo na zelenem hribu, obdane z vinogradi posvečene Šavrinkam in omogočajo potovanje nazaj v prejšnje stoletje, doživljanje življenja, kot je bilo v prejšnjem stoletju, in sprostitev v nedotaknjeni naravi. Poskrbijo pa tudi za tiste, ki pripeljete s svojimi »hiškami« na kolesih (avtodomi) in s šotori.

Hiške Istre

Okusi. Doživi. Uživaj.

K nepozabni izkušnji pa zagotovo doprinese tudi Istrski zajtrk, ki je sestavljen izključno iz dobrot lokalnih kmetovalcev slovenske Istre. Vključeno v zajtrk pa prejmete pet lokalnih doživetij s katerimi boste spoznali domačine, lokalne znamenitosti in doživeli nekaj novega!

Izbirate lahko med tradicionalnim zajtrkom in vegetarijanskim zajtrkom. Poskusite istrsko salamo, panceto, kravji sir, skuto, suho sadje, zeliščni čaj, med, domačo marmelado, kruh z ekstra deviškim oljčnim oljem in drugimi lokalnimi dobrotami.

Slovenska obala privlači s svojimi očarljivimi obmorskimi mesti in nepozabnimi doživetji na morju in ob njem in če stopite še malce korak v notranjost, vas bo navdušila tudi idilična podoba obalnega zaledja. Simpatične istrske vasice, ki skrivajo številne kulturne zaklade, izbrane dobrote istrske zemlje in prijazni domačini se vam bodo globoko vtisnili v spomin.

Več o Hiškah slovenske Istre si lahko preberete TUKAJ.