Dostava hrane na dom v času Koronavirusa po Sloveniji

0
19615

Epidemija novega Coronavirusa (COVID-19) v Sloveniji povzroča ogromno škodo malim podjetjem in restavracijam, zato smo se odločilo, da pomagamo po svojih najboljših močeh.

Ponujamo vam brezplačno možnost oglaševanja na naši spletni strani, ki dnevno dosega več tisoč bralcev, z željo da vaš posel utrpi čim manjše posledice epidemije.

Če ste ponudnik ali manjši pridelovalec prehranskih proizvodov in imate možnost dostave, ki je v trenutnih okoliščinah največjega pomena, se nam lahko oglasite na elektronskem naslovu [email protected], da vam lahko omogočimo brezplačno reklamo na naši spletni strani.

Po elektronski pošti nam sporočite vaše ime, naslov vaše spletne strani ali Facebook profila, telefonsko številko, ponudbo, ki bi jih želeli ponuditi, cene ter kdaj in kam boste lahko proizvode dostavili.

The Slovenia bo vašo ponudbo objavila, ta pa bo ves čas dostopna na naši spletni strani www.the-slovenia.com, z ostalimi dobavitelji, ki bodo v tem času nudili možnost dostave svojih proizvodov.

Spletne trgovine:

V času epidemije Coronavirus v Sloveniji, bodo številne spletne trgovine obratovale in dostavljale izdelke popolnoma nemoteno. Oglejte si celoten seznam, tukaj.

Podprimo slovenska podjetja in pridelovalce hrane v teh časih!

The Slovenia shop

V času epidemije COVID-19 bo obratovanje naše spletne trgovine delovalo nemoteno. Oglejte si našo široko ponudbo produktov narejenih v Sloveniji in podprite lokalno.

Kliknite tukaj.

KUCHA

KUCHA omogoča dostavo na dom, ki poteka brez-stično. Preko Wolt-a ali njihove spletne strani lahko naročite kruh, ajdove klobasice, čičerikine sire, tempeh, tofu, kimchi, jogurt, namaze, omake, testenine in mnoge druge dobrote. Paketi vključujejo več kot 20 slovenskih kmetij in dobaviteljev osnovnih živil in hranil, tako da z nakupom podpirate celotno prehransko skupnost

Za lažjo dostavo na vaš dom so jim priskočili na pomoč Avant2go, ki so jim omogočili uporabo električnih vozil.

Ostalo ponudbo si lahko ogledate, tukaj.

Gajbica.si

Gajbica.si ponuja pestro ponudbo najbolj kvalitetnega sadja in zelenjave, ki vam ga pripeljejo v podjetje ali na dom. V času epidemije plačevanje z gotovino ali po predračunu ni več mogoče.

Oglejte si njihovo pestro ponudbo tukaj.

Špacapanova hiša – spletna trgovina

V spletni trgovini najdete hišna vina, sire kraških sirarjev zorjene v Špacapanovi štirni, Špacapanove mesnine in vina vinarjev s katerimi Špacapanova hiša sodeluje.

Oglejte si njihove izdelke tukaj.

WeVino

WeVino ponuja dostavo vin preko svoje spletne vinoteke. Na njihovi spletni trgovini lahko izbirate med najboljšimi vini iz celotnega sveta.

Njihovo selekcijo vin si lahko zagotovite, tukaj.

Green Gold Brewing

Podjetje iz Savinjske doline že nekaj let vari svoje pivo, ki ljubitelje piva zagotovo ne bo pustilo ravnodušne tudi v času Coronavirusa.

Oglejte si njihvo široko šonudbo piv, tukaj.

GreGurMan

Na obrobju Ljubljane, v Sneberjah, se razprostirajo prostrane njive poljedelske kmetije Cimermanovih, na katerih bodo kmalu žarele sončnice. Tem se pridružujejo še koruza, oljna ogrščica, pira, pšenica, ajda, konoplja in drugi pridelki. GreGurMan ponuja kupcem pristne okuse narave. Nedavno so se odločili, da bodo zaradi ječmena, ki ga pridelajo, varili tudi čisto svoje domače pivo.

Njihove izdelke si lahko zagotovite, tukaj.

Kontaktni podatki:

Naslov: Sneberska cesta 127a, Ljubljana

Telefonska številka: 040 423 336

Elektronski naslov: [email protected]

Mesarija Kragelj

Smo Mesarija Kragelj, družinska mesarija iz Posočja. V Ljubljani imamo dobro leto storitev Narezki.si, dostavo narezkov na dom. Poleg različnih narezkov, ki jih imamo v ponudbi, ponujamo tudi dostavo naših suhomesnatih izdelkov. Dostava dnevno v Ljubljani, za večje količine tudi drugam (po dogovoru).

Več o ponudbi si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 064 111064

Steak Shop by Stari Pisker

Vrhunska butična ponudba steakov, rebrc, divjega lososa z aljaske in lardo slanine. Enako meso uporabljamo tudi v gostilni Stari Pisker.
Vsa spletna naročila dostavijo na dom – po celi Sloveniji!

Oglejte si njihovo ponudbo, tukaj.

Zeleni zabojček

Zeleni zabojček že deset let dostavlja izključno ekološko in lokalno pridelano hrani do vašega praga.

Oglejte si njihovo ponudbo, tukaj.

Zdrava dostava

Podjetje Zdrava dostava skrbi za dostavo ekološkega sadja in zelenjave do vašega praga ali pisarne tudi v času koronavirusa v Sloveniji. Njihovi dobavitelji so skrbno izbrani, saj želijo svojim strakam ponuditi samo najboljše kar naravo ponuja.

Vsem starejšim, sedaj omogočamo tudi naročanje preko SMS-a. V sporočilu navediti svoj ime in priimek, naslov za dostavo ter izdelke in njihovo količino v kilogramih. Nazaj boste na SMS prejeli znesek dostave z vključenim 10% popustom in šele ko boste naročilo potrdili ga bomo poslali v skladišče za pripravo. Vsi starejši, ki boste naročili preko SMS imate že avtomatično vključen 10% popust. Ostali pa za isti prihranek v spletni trgovini pri zaključku naročila uporabite kodo #OSTANIDOMA.

Ponudbo si oglejte na njihovi spletni strani, klinite tukaj.

Kontaktni podatki

Telefonska številka: 051 206 685 ali 040 632 504

Elektronski naslov: [email protected]

Pivovarna Pelicon

Od zaprtja lokalov omogočajo brezplačno dostavo piva po celi Sloveniji. Kljub temu da pivo ni nujna potrebščina, pa ljudem prinaša vsaj nekaj veselja in spomin na čase, ko so se družili s prijatelji v omiljenih lokalih in restavracijah. Pakete v času epidemije dostavljajo nemoteno.

Ponudbo piv lahko preverite tukaj.

Foodium

Podjetje Foodium trgovina d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo mesa. Njihove stranke so predvsem gostinci, ki pa so v tem trenutku zaprli svoja vrata. Ker imamo na zalogi kar precej visokokvalitetnega mesa in grškega oljčnega olja obveščajo stranke, da lahko njihove izdelke tudi sedaj namesto v gostilne, dostavljajo tudi na dom. Dostave lahko opravljajo predvsem za osrednjo slovensko in gorenjsko regijo. 

Njihove izdelke si lahko ogledate, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 040 716 310

Elektronski naslov:  [email protected]

Dostava hrane na dom v času Coronavirusa:

Gostilnica in pizzerija Kaval

Gostilnica in pizzerija Kaval skrbi, da boste lahko tudi v teh dneh uživali ob njihovih kulinaričnih dobrotah v varnem zavetju svojega doma. Dostavo omogočajo iz gostilnice Kaval, od ponedeljka do petka med 11. in 20. uro, vikendi med 12. in 20. uro, z najvišjimi zaščitnimi standardi za preprečevanje širjenja virusa. Dostava hrane je brezplačna, hitra in varna.

Ponudbo gostilnice in pizzerije Kaval si lahko ogledate, tukaj.

Poleg A la Carte ponudbe nudjo med tednom tudi dnevna kosila, ki jih dostavljajo med 11. in 14. uro.

Za ogled ponudbe dnevnih kosil, klinite tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 01 512 55 96

Poleg obstoječih načinov plačila, je mogoče tudi plačilo z nakazilom prek TRR:

Creans d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 0310 6100 0822 041, pri SKB d.d.

Namen plačila: DOSTAVA št. računa

Povezava do več informacij in ponudbe: http://bit.ly/dostava-Kaval

Pizzeria Hram Gorjan

Pizzeria Hram Gorjan Komenda vam nudi 20 vrst pic iz krušne peči, orado na žaru, solate ter več vrst srbskih jedi iz žara na oglje (roštilja). Vse ostale jedi so na voljo po naročilu.

Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 595 959

Štacuna

Štacuna dostavlja od ponedeljka do sobote. Ponujajo lokalne/slovenske proizvode s področja zdrave domače hrane.

Stalna ponudba:

– jabolka različne sorte (odvisno od ponudbe na trgu)
– jabolka topaz
– krompir
– korenje
– koleraba
– česen
– čebula
– zelena gomolj
– kislo zelje
– črna redkev
– med
– marmelade
– sadni sokovi

Kontaktni podatki:

Elektronski naslov: [email protected] 

Telefonska številka: 041 987 436

To je To Balkan Žar

Za specialitete z žara poskrbijo To je To Balkan Žar. Špikani čevapčiči ali pekoča domača klobasica bodo vaše brbončice preprosto omamili.  Do petka vam vse jedi ehrana dostavijo popolnoma BREZPLAČNO! Dostavljalci ti naročilo dostavijo BREZKONTAKTNO v samo 15-30 min!

Svoje naročilo oddajte tukaj.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.

Kmetija pr Matevž

Kmetija pr Matevž prideluje odlične mlečne izdelke, kot je domač jogurt, sadna skuta, mocarela, ricotta, mleko in maslo. Naročite pa lahko tudi domača jajca.

Kontaktni podatki:

Elektronski naslov: [email protected]

Domačija Butul

Naša celotna družina je tu, na manžanskem hribu, že teden dni , odmaknjeni smo od vsakodnevnega vrveža, saj jemljemo resno vsa navodila glede možnosti okužb in preventive.

Ustvarjamo, nabiramo, vlagamo, mesimo, pečemo, sejemo, sadimo. Dela nam ne zmanjka, idej niti ne. Ker žal ne moremo in ne želimo sprejemati gostov na obisk, smo se odločili, da vam omogočimo naročilo in nakupe naših dobrot preko maila in telefona. Kako deluje ? Pokličeš ali pišeš, poveš želje, nam zaupaš številko bančne kartice za plačilo in prevzameš paket pred vrati. Brez gotovine, brez stikov. Na voljo je trenutno:
-divja šparga
– regrat
– čemaž
– divji por
– kruh pečen z drožmi
– suha zelišča , začimbe (žajbelj, šetraj, cimet, kurkuma, ingver, zelenjavna začinka….)
– mešanice čajev
– oljčno olje
– vina

Z nakupom boste podprli male pridelovalce, ki že dolgo vrsto let skrbimo, da imamo za nas in za naše goste na mizi doma pridelano hrano. Pridelke bodo dostavili tudi v Ljubljano.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 041 718 219

Elektronski naslov: [email protected] ali [email protected]

Več o Domačiji Butul se lahko preberite, tukaj.

Domačija Novak

Domačija Novak ponuja dostavo svojih izdelkov v Novo mesto in Ljubljano. Ponujajo naslednje dočae produkte:

  • Domača marmelada  280 g okusi sliva, marelica, breskev, pomaranča cena 5,00 evrov za kozarec
  • Domača marmelada 170 g kutina  cena 4,00 evre za kozarec
  • Žele iz šmarnice 170 g  cena 4,00 evre za kozarec
  • Sirupi za redčenje ; okusi regrat, bezeg, vrtnica, smrekovi vršički: 1 liter cena 6,00 evrov, 0,5 litra cena 5,00 evrov
  • Kis iz divjih jabolk ( lesnik): 0,5 litra 8,00 evrov
  • Velika izbira lesenih desk za rezanje in serviranje in pa tudi leseni stoli za teraso ( deckchair)  za ceno pošljite povpraševanje
  • Možna je tudi dostava divjih rastlin; kopriva, regrat, mešanica za rižoto: 10,00 evrov / kg

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 041 343 000 ali 041 671 362

Picerija pod Gradom – Tržič

“Smo picerija pod Gradom s več kot 30 letno tradicijo, kjer vam pizzo spečemo v pravi krušni peči in vam jo naši prijazni dostavljalci dostavijo v cim krajšem možnem času.”

Nahajajo se v Tržiču.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 045 962 055

Biljardna Hiša Ljubljana

Biljarna Hiša v Ljubljani ponuja dostavo hrane na dom iz njihove restavracije.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 387 063

Elektronska pošta: [email protected]

Gostilna Podfarovž

Gostilna Podfarovž nudi tople obroke vsem socialno ogroženim osebam, ki so ali bodo zaradi situacije v kateri se nahajamo, ostale brez le tega. Topel obrok naročite na telefonsko številko 040 638 470, da vam ga vnaprej pripravimo, vi pa ga prevzamete brez čakanja. Prosimo, da s seboj prinesete svojo embalažo. Možno je naročilo toplega obroka za socialno ogrožene starejše osebe na območju Vipavske doline, ki ga ne morejo prevzeti v naši gostilni. Poskrbeli bomo za brezplačno dostavo le-tega. Ob naročilu sporočite naslov dostave, naš dostavljalec bo hrano pustil pred vašimi vrati, brez osebnega stika.

Topli obroki bodo razdeljeni in dostavljeni vsak dan med 12.00 in 14.00.

Za vas bosta vsak delovni dan v kuhinji Denis Ibrišimovič in Julijana Krapež, ki bosta edina, ki bosta imela stik s pripravo hrane. V kolikor bi prišlo do kakršnegakoli suma na bolezen, se priprava hrane nemudoma prekine.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 040 638 470

Gostilna Ribnik

Gostilna Ribnik prav tako nudi dostavo hrane na dom, vsak dan od ponedeljka do petka, od 10. pa vse do 16. ure. 

Meni si lahko ogledate na njihovi Facebook strani, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 030 225 929

Elektronska pošta: [email protected].

Picerija Arkada

Picerija Arkada ponuja izvrstne pice že od leta 1978.

Oglejte si njihovo ponudbo, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 051 222 833

Elektronska pošta: [email protected]

Domačija Majerija

Na Majeriji pridelujemo zelišča za kulinarično uporabo, domače zelenjave in sadje. Pri tem se držimo načel naravne, človeku in okolju prijazne pridelave. Zagotavljajo nam odlično osnovo za pripravo izvrstnih jedi. Poleg tega pa zelišča, zelenjavo in sadje predelujemo v domače izdelke višje kakovosti. Želimo vam ponuditi proizvode, ki so prijetno polnega okusa, svojevrstni in enkratni. Skratka, naše domače delikatese.

Na Majeriji imajo poleg direktne gostinske dejavnosti tudi majhno kmetijo, organizirano za potrebe restavracije. Viške pridelkov predelamo v razne domače prehrambne proizvode, ki jih tržimo na domu, po Sloveniji in izven.

Dostava je možna osebno (do 20 km oddaljenosti), po pošti ali pa jih stranke lahko varno kupijo in prevzamejo direktno pri nas. Za večje nabave možen tudi individualen dogovor za dostavo.

Njihove izdelke lahko vidite na www.majerija.si

Kontaktni podatki:

Elektronska pošta:  [email protected]

Gostilna Rekar

Gostilna Rekar bo v času epidemije opravljala dostavo na dom.

Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Gostilnica 5-6kg

V tem času vas bodo oskrbovali z dostavo pic. Izkoristite kodo:MOJ5-6KG za prvo naročilo.

Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Kitajska restavracija Beli labod

Kitajska restavracija Beli labod omogoča dostavo na dom.

Ponudbo si lahko ogledate, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 064 188 188

Kmetija Mihelčič

Kmetija iz Grahovega pri Cerknici iz mleka izdeluje pester izbor mlečnih izdelkov, kot so: sir, jogurt, skuta, maslo, sir za žar, kislo mleko in mnogo drugih mlečnih produktov. Svoje izdelke ponujajo dvakrat tedensko tudi na cerkniški tržnici. Njihove izdelke pa lahko prevzamete tudi na njihovi kmetiji po prehdoni najavi, kjer vam lahko pripravijo tudi ogled kmetij in degustacijo melčnih izdelkov. Vse svoje izdelke vam po dogovoru dostavijo na dom. Kmetija Mihelčič se je vključila v dostavljanje hrane na dom. Ob sredah in sobotah bo med drugim v ponudbi tudi svež kruh, ki vam ga bodo dostavili na dom.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 632 543

Elektronski naslov: [email protected]

Eko kmetija Baron

Vsa živila iz eko kmetije Baron imajo evropski znak sheme kakovosti, ki pudarja gospodarjenje v sožitju z naravo. Vsa živila s pridelana v skladu s strogimi EU predpisi za okolje in dobro počutje živali, njihova kakovost pa se redno preverja. 

Za dostavo v Maribor sprejemajo naročila vsaki teden do srede in sicer do 20. ure. Izdelke lahko dvignete vsaki četrtek v Maribor pred KGZS-zavodom Maribor, Vinarska ul. 14 med 16.00 in 17.00 uro ali na kmetiji ali vam jih pošljejo po pošti (samo določene izdelke, ki so v spletni trgovini).

Oglejte si njihove ekološke izdelke, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 02 601 44 51 ali 051 317 104

Elektronska pošta: [email protected]

Domače mesnine kmetije Pr’ Soud

Njihova ponudba vključuje obilico domačih jedi in predelavo mesa. Najdete jih na tržnici v Domažalah, Kranju, Kamniku in na Vrhniki. Izdelke kmetije Pr’ Soup pa lahko najdte tudi v KZ Križe, Senožeti in Litija.

Njihovo ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 884 266

Elektronski naslov: [email protected]

Ostali lokalni ponudniki hrane

Podpiramo naše lokalne pridelovalce in predelovalce v teh časih. Oglejte si kje lahko dobite lokalno pridelano hrano, tukaj.

V okolici Lukovice so vam na voljo številne ekološke kmetije, ki vam v teh dneh nudijo sadje in zelenjavo ter mnoge druge produkte. Oglejte si jih tukaj.

Pomoč ljudem v stiski:

Metka Celestina in Rok Kordin

Metka Celestina je na svojem Facebook profilu delila zapis, kjer ponuja pomoć tistim, ki jo najbolj potrebujejo z nakupom in dostavo hrane na dom. Dostavo hrane na dom ponuja sokrajanom iz Domžal in tudi tistim iz okoliških krajev (Dob, Vir, Ihan, Mengeš, Trzin, Jarše), ki potrebujete sadje, zelenjavo ali osnovna živila. Metka Celestina in Rok Kordin bosta hrano dostavljala vsak petek.

Kontaktni podatki:

Elektronski naslov: [email protected]

Pekarna OSEM

V sodelovanju z Pekarna OSEM in dostavo Leti Vili pozivamo vse, ki poznate koga, da je v stiski, starejše, delavce v teh kriznih časih ali družine, ki rabijo kruh, naj se javijo, diskretno na našo številko oz profile. Vsak dan bomo namreč po 16h razvozli kruh, ki bo ostal od tistega dne ljudem v stiski. 

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 040 562 699

Naslov: Stari trg 17

Največji dostavljalci hrane v Sloveniji

Wolt

V času Coronavirusa bo Wolt skupaj s svojimi dostavljalci poskrbel, da bo hrana prišla do vas. Zaradi vsesplošne varnosti bo tvoja dostava od sedaj naprej odložena pred tvojimi vrati/vhodom.

NOVO! Izdelke iz trgovine Žito naročiš kar s svojega kavča. Dostavimo ekspresno! Ti je zmanjkalo testenin, mleka? Hočeš narediti palačinke in nimaš moke? Ne skrbi, vse te izdelke lahko naročiš pri Žito Diskontu Šmartinska, Žito Trgovini Tržaška in Žito Delikatesi VAM Koseze.

Kdo vse dostavlja hrano in kje si oglejte na njihovi spletni strani.

eHrana

eHana skupaj s svojimi dostavljalci prav tako skrbi, da v teh dneh ne boste ostali lačni. Preverite katere restavracije v teh dneh dostavljajo. Uredili so tudi brezkontaktni postopek prevzema dostave hrane. Gotovisnka plačila v tem času niso mogoča zaradi varnostnih razlogov. Svetujejo uporabo spletnega plačevanja, saj so ta varna in zanesljiva, obenem pa tako zmanjšamo osebni stik in preprečimo tveganje okužbe s koronavirusom.

Kdo vse dostavlja hrano in kje si oglejte na njihovi spletni strani.

Lakomlacen

Mreža približno 100 ponudnikov hrane na dom.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.