Preverite, kam lahko poletite z Brnika (letališče Ljubljana) poleti 2024?

0
158

Pripravite se na vaša nepozabna potovanja v letu 2024! Zdaj lahko neposredno poletite z letališča Ljubljana na neverjetnih 24 destinacij! In to ni vse – z nemoteno povezavo prek večjih vozlišč je svet pred vami. Torej, kam se boste odpravili na naslednjo pustolovščino?

V nedeljo, 29. oktobra 2023, je začel veljati zimski vozni red v letalskem prometu. Do konca marca 2024 bo mogoče potovati na 18 destinacij z 15 rednimi letalskimi prevozniki iz letališča Ljubljana. V primerjavi s prejšnjim zimskim voznim redom so bile dodane povezave v Luksemburg, Skopje in Prištino, ter prvič v zimski sezoni bodo na voljo tudi leti družbe British Airways v London Heathrow. Frekvence letov v Istanbul, Dubaj, Zurich in Beograd bodo okrepljene. V začetku oktobra je milijonti potnik pristal na letališču Ljubljana, do konca leta pa pričakujemo, da bomo obslužili več kot 1,2 milijona potnikov, kar je več kot 20 odstotkov več kot lani.

V poletni sezoni 2024 nas čakajo razburljive novice! Dve novi dodatki sta bili napovedani. Maja bo airBaltic uvedel novo povezavo v Rigo, ki bo zadovoljila tako točkovno potovanje kot tudi povezovalne lete proti Skandinaviji. Poleg tega bo Lufthansa okrepila povezavo v München z dodatnimi dnevnimi leti, kar bo podvojilo dnevno zmogljivost od marca dalje. Te novosti obetajo znatno izboljšanje povezanosti letališča Ljubljana.

Poletni vozni red bo veljal do 28. oktobra 2024. Povezljivost bo izboljšana tudi z večjim številom letov na trenutnih povezavah do pomembnih vozlišč – Frankfurt, Bruselj, Zurich, Varšava in Istanbul.

Kam lahko poletite v letu 2024 z letališča Brnik? Vir: lju-airport.si

Kam torej vse lahko poletite v letu 2024?

Čas je, da izberete naslednjo destinacijo:

Amsterdam, Atene, Beograd, Bruselj, Dubaj, Frankfurt, Helsinki, Istanbul, London, Luksemburg, München, Niš, Pariz, Podgorica, Priština, Riga (NOVO v 2024), Skopje, Tel Aviv, Tivat, Varšava, Zürich.

Aktualni vozni red je na voljo tukaj.