Zasebni detektivi uspešno obvladujejo zahtevne situacije na terenu in v virtualnem svetu

0
823

Vas je kdaj zanimalo, kakšno je v resnici delo detektiva in če se razlikuje od predstave, ki smo si jo ustvarili na podlagi filmov in nadaljevank? Ena uspešnejših detektivk pri nas Bernarda Škrabar Damnjanović je poudarila, da so za detektiva pomembni predvsem njegova samozavest, samoiniciativnost, iznajdljivost, poštenost in odgovornost ter poznavanje in priznavanje lastnih omejitev.

Delo detektiva je zelo zahtevno in le redki so pripravljeni zares veliko investirati v ta poklic, ki ga je treba opravljati s srcem in temu prilagoditi tudi družinsko življenje. Detektivsko delo postaja iz dneva v dan zahtevnejše, saj na terenu na njih preži vse več nevarnosti zunanjega okolja. »Situacije postajajo vedno bolj nepredvidljive.

Pri svojem delu se vedno pogosteje srečujemo z nasilnimi posamezniki. Te nevarnosti niso omejene le na realni svet, na nas še kako prežijo tudi v virtualnem svetu,« opozarja detektivka, ki je v preteklosti varovala Pink in Bryana Adamsa. Detektivi se pri svojem delu največ ukvarjajo s tem, da strankam ustrezno zavarujejo elektronske naprave, jim zagotovijo varno komunikacijo, raziščejo, kdo jim je vdrl v informacijski sistem, jim grozi preko spleta ali jih nadleguje.

Preverijo tudi različne »zanimive« investicijske priložnosti, za katere se na žalost večinoma izkaže, da so goljufije. Priznana mednarodna detektivka je še več podrobnosti detektivske dejavnosti razkrila na dnevu odprtih vrat v sklopu pro bono dneva in podajala brezplačne nasvete.

Več informacij o detektivki lahko najdete na spletni strani: https://www.detektiv-dva.si/.

Za več informacij prosim pokličite na številko: 01 292 77 95