THE WEBINAR: Turizem! Tomo Čeh & Zenel Batagelj

0
1379

Vljudno vas vabimo na webinar, kjer se nam bosta pridružila Tomo Čeh in Zenel Batagelj. Beseda bo tekla o turizmu, ki ga je v tem času prizadela epidemije koronavirusa.

PRIJAVITE SE NA WEBINAR TUKAJ.

The Webinar bo potekal v četrtek, 28. maja ob 17. uri. Pogovor bo povezoval in vodil Niko Slavnić, CEO podjetja IQBator.

Sogovornika:

Tomislav Čeh ima več kot 20 letne izkušnje v hotelski in turistični industriji. Po uspešni karieri kot generalni direktor v različnih hotelskih in turističnih podjetjih  (Globtour Praga, Globtour Ljubljana, Postojnska jama, LifeClass Hotels & Spa itd.) se je pridružil dunajskemu PKF hotelexperts. V Sloveniji je pred leti nazadnje vodil sanacijo poslovanja največje ljubljanske hotelske družbe Union hoteli. Danes je višji svetovalec pri eni največjih in najpomembnejših svetovalnih družb v svetovni turistični industriji PKF hotelexperts s sedežem na Dunaju. Ravno tako pa je tudi aktiven na »start up« sceni kot soustanovitelj podjetja Smartest HR, ki se ukvarja z upravljanjem kadrov v turizmu.

Zenel Batagelj je ustanovitelj in partner v družbi VALICON, kjer se ukvarja s svetovanjem ključnim naročnikom na področju trženja, znamčenja in strategij rasti. Znamkam pomaga spet vdahniti smisel. Posebej ga privlačijo start-upi s poudarkom na distribuiranih sistemih, kot je npr. blockchain. Z uporabo inovativnih metod kot je LEGO® SERIOUS PLAY®, strategij v realnem času in aplikacijo arhetiopov je prišel do občutnih pohitrev strateških odločevalskih procesov. Na področju turizma dolgoletni sodelavec najbolj vidnih podjetij v turizmu, soavtor RNUST 2007-2011 za področje trženja, je član srtrokovnega sveta STO in soavtor person slovenskega turizma, aktivno je sodeloval na področju destinacijskega znamčenja npr. Pirana / Portoroža in upravlja destinacij prek upravljanja tokov obiskovalcev.

PRIJAVITE SE NA WEBINAR TUKAJ.

Na webinarju bomo izvedeli sledeče:

– trendi v turizmu pred korona krizo in katere spremembe se posledicno obetajo

– katere turisticne namestitve bodo bolj uspevale in zakaj

– transport 

– vrednotenje hotelov in drugih namestitev, kaj je pottrebno upostevati- kako se predstavljeti bodocim oz potencijalnim kupcem

– kaj bo z MICEom- kao voditi namestitvene kapacitete in preziveti

– gostnci, kaj ne smejo poceti, da ne bodo odvracali gostov

– vloga drzave pri sanaciji turisticne panoge- vloga lokalnih skupnosti pri sanaciji turisticne panoge oz kaj naj ne pocnejo 

PRIJAVITE SE NA WEBINAR TUKAJ.