THE WEBINAR: Dostava. Rešitev za zaprte gostilne in vinarje?

0
1629

Hrana nas povezuje. In čeprav se v teh časih ne moramo družiti in skupaj uživati ob hrani in pijači, je še kako pomembno, da se zavemo tistih dni, ko smo v hrani lahko uživali skupaj.  

Slovenski potrošnik je hitro spremenil svoje navade; če mu prej spletni nakupi niso bili blizu in ni imel zaupanja v plačilni sistem, mu danes to ne predstavlja več nobenega izziva. Obisk spletnih strani je v povprečju zrasel za 50 %, kar glede na situacijo seveda niti ni nepričakovano. Vsepovsod, predvsem pa na družbenih omrežjih, se nam prikazujejo različne dostave – od dostave zabojčkov sadja in zelenjave, do možnosti dostave velikih trgovcev, do dostave vina in obrokov iz najboljših restavracij. 

Sogovornika 

Na vprašanja, kako so na krizo odreagirali pri mednarodni znamki dostave WOLT, odgovarja Kaja Koblar, Restaurant Partnership Manager, ki skrbi za partnerstva z restavracijami pri Woltu, kjer je dnevno v kontaktu z novimi potencialnimi restavracijami in obstoječimi partnerji, katerim pomaga, da s pomočjo Wolta izboljšajo svoje poslovanje. Študirala je Turizem na ljubljanski Ekonomski fakulteti, začetek svoje kariere posvetila turizmu in potovanjem, nato pa se je usmerila v gostinstvo in delo združila s svojim veseljem do dobre hrane in Dmitri Segedi, soustanovitelj podjetja za distribucijo vina WeVino. V podjetju prodajajo vrhunska izbrana vina iz različnih slovenskih regij ter celotne Evrope. Vina ponujajo preko spletne trgovine off-line butikov. Njihovo poslanstvo je pomagati svojim strankam, da izberejo najboljše vino po svojem okusu v različnih cenovnih kategorijah.

Pogovor vodi Niko Slavnić, CEO podjetja IQBATOR in bo potekal delno tudi v angleškem jeziku. 

Kaj vse bomo izvedeli? 

  • Kako so dostavne službe reagirale na krizo? 
  • Katere pozitivne posledice jim je prinesla trenutna situacija? 
  • So uvedli kakšne posebne ponudbe tako za gostince / vinarje kot tudi za potrošnike? 
  • Kako delujejo v segmentu B2B? 
  • KAterih kanalov komuniciranja se največ poslužujejo? 
  • Oboji delajo tudi v tujini. So kakšne primerjave? Kako so tam odreagirali na situacijo?

Vabljeni, da tudi vi prispevate svoja vprašanja.

STE ZAMUDILI WEBINAR? OGLEJTE SI GA TU!

THE WEBINAR: Dostava. Rešitev za zaprte gostilne in vinarje?

THE WEBINAR: Dostava. Rešitev za zaprte gostilne in vinarje?Na vprašanja, kako so na krizo odreagirali pri mednarodni znamki dostave WOLT, odgovarja Kaja Koblar, Restaurant Partnership Manager, ki skrbi za partnerstva z restavracijami pri Woltu in Dmitri Segedi, soustanovitelj podjetja za distribucijo vina WeVino. Pogovor vodi Niko Slavnić, CEO podjetja IQBATOR in bo potekal delno tudi v angleškem jeziku.

Objavil/a The Slovenia dne Četrtek, 09. april 2020

Agenda

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

Pri The Slovenia verjamemo, da je v času krize kot jo doživljamo sedaj, potrebno stopiti skupaj. Le tako lahko kot skupnost naredimo nekaj več – ne le zase, temveč tudi za druge. In delitev znanja je nekaj, v čemer smo dobri in za kar verjamemo, da bo vsem nam pomagalo pri soočenju s spremembami in se nam pomagalo pripraviti na obdobje, ko bo kriza za nami. 

S tem namenom pri The Slovenia začenjamo s serijo webinarjev, izobraževanj, s katerimi želimo vsem nam pomagati v trenutni situaciji.