Najboljši optični center v Evropi imamo v Sloveniji

0
184

Podjetje Moje Leče, specializirano za prodajo kontaktnih leč, korekcijskih in sončnih očal, se zavezuje k izpolnjevanju najvišjih standardov v zagotavljanju pripomočkov in storitev za oči svojih strank. Njihovo poslanstvo je jasno: zagotavljati vrhunske izdelke in storitve za izboljšanje vida, podkrepljene s lastnim optičnim laboratorijem, ki je med vodilnimi v Evropi.

Opremljen z najnaprednejšo tehnologijo in vrhunskimi stroji, optični laboratorij Moje Leče ponuja obdelavo široke palete očalnih leč, ki zadovoljujejo raznolike potrebe in zahteve strank po vsej Evropi. S svojo bogato zalogo različnih vrst očalnih leč, vključno s korekcijskimi lečami za bližino, daljavo, progresivne, bifokalne, pisarniške/delovne, sončne leče ter leče za filtriranje modre svetlobe, podjetje Moje Leče zagotavlja neskončne možnosti za izboljšanje vida.

Poleg tega je podjetje Moje Leče predstavilo inovativno virtualno ogledalo, ki omogoča strankam, da izberejo in preizkusijo očala kar preko spleta, brez potrebe po obisku fizične trgovine. Vendar pa tudi vabijo stranke, da obiščejo njihovo fizično optiko v Poslovni coni Komenda, kjer ponujajo najširši izbor očal v Sloveniji. S stalno predanostjo kakovosti in inovacijam, Moje Leče širi obzorja pri zagotavljanju jasnega vida svojim strankam.

Pestra ponudba z visoko kakovostjo

Visoka kakovost po dostopni ceni je temeljna vrednota, ki jo zagotavlja spletna trgovina Moje-lece.si. Ob bogati ponudbi kontaktnih leč in sončnih očal, ki so cenovno najbolj ugodne in obsežne na trgu, so v letu 2018 dodali tudi dioptrijska očala. Strankam omogočajo izbiro med okvirji najprestižnejših znamk, ki ne le izboljšujejo vid, ampak tudi zagotavljajo udobje skozi ves dan.

Poleg tega vam ponujajo visokokakovostne očalne leče z petimi nanosi, vključno z antirefleksnim premazom, trdim slojem proti poškodbam, nanosom za lažje čiščenje, hidrofobnim premazom za odvajanje kapljic ter UV-filtrom. Vrednost teh nanosov je že vključena v ceno, kar je edinstvena prednost v primerjavi z večino drugih ponudnikov na trgu, ki običajno zaračunavajo dodatno za te premaze. Pri Moje-lece.si si prizadevajo, da bi strankam zagotovili najvišjo kakovost izdelkov in storitev po konkurenčnih cenah, hkrati pa zagotavljajo popolno preglednost in brezskrbno nakupovalno izkušnjo.

Vodilni pri izbiri leč

S svojim lastnim optičnim laboratorijem, opremljenim z najnaprednejšo tehnologijo in vrhunskimi stroji, Moje Leče omogočajo personalizacijo in obdelavo široke palete oftalmoloških leč, ki zadovoljujejo najrazličnejše potrebe strank. Njihova sposobnost proizvodnje in prilagajanja leč glede na posamezne zahteve strank je izjemna, kar jih postavlja v sam vrh industrije.

Poleg tega, da so vodilni pri izdelovanju leč, Moje Leče nenehno iščejo in uvajajo nove tehnologije ter materiale, ki omogočajo še boljše izdelke in izkušnje za svoje stranke. Njihova predanost k inovacijam in odličnosti jih nenehno poganja naprej v njihovem poslanstvu izboljševanja vida ljudi. Zato ni presenetljivo, da so postali sinonim za vrhunsko kakovost in zanesljivost v svetu oftalmoloških leč.

Največja zaloga kontaktnih leč v osrednji Evropi

Moje-lece.si se lahko pohvali z največjo zalogo kontaktnih leč in tekočin v osrednji Evropi. Na njihovih policah je več kot 120.000 kontaktnih leč in preko 10.000 različnih tekočin za leče, ki so vedno na voljo. Ta obsežna zaloga predstavlja največjo ponudbo kontaktnih leč v Sloveniji, kar je izjemno zaupanja vredno dejstvo.

Z njihovimi zalogami, ki zajemajo več kot 99% kontaktnih leč, lahko zagotovijo hitro dostavo. V primeru, da so izdelki na zalogi, jih običajno odpremijo še isti dan. Zavedajo se, da je hitra dostava ključnega pomena za zadovoljstvo kupcev, zato sodelujejo z najbolj zanesljivimi dostavnimi službami v Sloveniji. S skrbno načrtovanim sistemom skladiščenja in učinkovitim vodenjem zaloge uspejo prihraniti, kar jim omogoča, da strankam ponudijo kontaktna očala po izjemno ugodnih cenah.

Vir: https://www.moje-lece.si/