Izšla je nova brezplačna brošura The Slovenia Map – Top Experiences 2024

0
644

Z veseljem najavljamo izid nove, brezplačne brošure The Slovenia Map – TOP Experiences 2024. Ta priročen zemljevid Slovenije lahko spravite v vsak žep in spremljal vas bo vseh poteh po naši čudoviti deželi. Poleg osnovnega zemljevida države ponuja The Slovenia Map tudi navdihujoče ideje za številna nepozabna doživetja, ki vas čakajo v Sloveniji.

Brezplačni zemljevid The Slovenia Map v roke in pot pod noge!

Na zemljevidu smo za vas s številkami označili ideje za doživetja v Sloveniji. Pod vsako številko boste našli opis ponudbe, skupaj s kontakti organizatorjev, s katerimi se lahko neposredno povežete in dogovorite za termin ali jih obiščete.

Slovenija navdušuje z edinstvenimi naravnimi lepotami, slikovitimi alpskimi vrhovi, čudovitimi jezeri in bogato kulturno dediščino. Prepustite se očarljivim kotičkom te dežele.

Želimo, da vam The Slovenia Map olajša odkrivanje vsega, kar Slovenija ponuja. Tiskana različica mape bo na voljo v nakladi 100.000 izvodov, ki bodo brezplačno distribuirani po vsej državi. Pridružite se nam pri raziskovanju!

Digitalno različico brošure pa si lahko brezplačno prenesete TUKAJ. S tem boste vedno imeli vse potrebne informacije pri roki, ne glede na to, kam vas bo zanesla pot po Sloveniji. Zemljevid v žep in potovanje se lahko začne!