Marles montažna hiša Lumniya Lux

0
46

Marles Lumniya predstavlja sodobno in navdihujočo hišo, ki postavlja nove standarde bivanja in nadgrajuje vsakdanje življenje.

Inovativni pristop k snovanju združuje, funkcionalnost in estetiko s širokimi, odprtimi prostori, omogoča pa še boljšo povezavo z naravo, saj je hiša zgrajena zgolj iz naravnega materiala – lesa (brez težkih kovinskih preklad). Lumniya ustvarja izjemen življenjski prostor za širok spekter ljudi.  

Dnevno-bivalni prostor je srce doma, saj se odpira na dvorišče in v naravo ter nudi neomejene možnosti povezave notranjega in zunanjega življenja. V pritličje so umeščeni dodatni bivalni prostor, dodatna kopalnica ter praktični utility in shramba, ki ohranjajo dom urejen. V glavni spalnici boste začutili občutek prostornosti, ki ga ustvarja “walk-in” garderoba, vaša osebna oaza, prinaša zasebnost in udobje. Velika, prijetna okna v vseh spalnih prostorih izjemno izkoriščajo orientacijo sob in naravno svetlobo, kar ustvarja prijetno in svetlo okolje. 

Na voljo je v treh različnih kvadraturah – 149 ‘ 137 ‘ 125, kar omogoča prilagodljivost glede na potrebe in želje vsake stanovalca. Poleg tega ima Marles Lumniya tri različne tipe strehe, kar pomeni, da se lahko hiša umesti praktično kamorkoli, glede na lokacijske pogoje. 

Marles Lumniya je polna premišljenih detajlov, ki se nevidno prepletajo z vašim življenjem in zagotavljajo udobje ter praktičnost. To ni le dom – je vaš raj, ki vabi k življenju v polnosti. 

S hišo Lumniya Marles naslavlja izzive:  

·        Funkcionalnosti: “Lumniya” zagotavlja dovolj prostora in funkcionalnosti, da zadosti potrebam sodobnih stanovalcev. Vsak kotiček hiše je premišljeno zasnovan, od bivanjskih in rekreacijskih prostorov do delovnih površin, kar omogoča udobno in praktično življenje. 

·        Estetike: Harmonična zasnova prostora ustvarja prijetno okolje za življenje in sprostitev, kjer se udobje, slog in praktičnost prepletajo v navdihujočo izkušnjo. 

·        Trajnosti: Z uporabo lesa in drugih okolju prijaznih materialov in tehnologij sledi načelom trajnosti, kar zagotavlja minimalen vpliv na okolje in nižje obratovalne stroške, hkrati pa ustvarja zdravo bivalno okolje. 

·        Prilagodljivosti: Prostori so prilagodljivi in se lahko prilagajajo potrebam in spremembam vaše družine skozi čas, kar omogoča, da je “Lumniya” vedno dom po vaši meri. 

·        Povezave z okolico: Hiša se harmonično vklaplja v svoje okolje, omogoča stik z naravo in zunanjimi prostori ter ustvarja prostorne zunanje površine za druženje in sprostitev na prostem. 

“Lumniya” izvira iz združitve dveh ključnih elementov: “Lum” in “Niya”. “Lum” predstavlja esenco svetlobe, ki ustvarja sijoče vzdušje v hiši, polno udobja in spokojnosti. “Niya” pa simbolizira občutek prenove in svežine, ki predstavlja idejo novega začetka z neskončnimi možnostmi. “Lumniya” združuje vizijo doma, ki ne le osvetljuje življenje svojih prebivalcev s toplino in svetlobo, temveč tudi navdihuje občutek napredka in rasti. 

Marles Lumniya ni le hiša – je vaša oaza navdiha, kjer sanje cvetijo in spomini nastajajo. Ponuja vam zatočišče miru in veselja sredi lepote narave, hkrati pa vas vabi k življenju v polnosti. Odkrijte Lumniyo – dom, kjer se udobje, slog in praktičnost prepletajo v navdihujočo izkušnjo.