Henrik von Scheel 5. 12. 2023 v živo v Ljubljani

Pripravite svoje podjetje na trende prihodnosti že danes in prehitite konkurenco

0
414
Henrik von Scheel 5. 12. 2023 v živo v Ljubljani

5. decembra 2023 bo v Ljubljani potekal seminar “NAVIGATING THE FUTURE,” ki ga organizira Akademija Panta Rei. Ta dogodek zaznamuje povratek v živo izobraževanje po obdobju, ko so bila podjetja usmerjena v online platforme.

V ospredju seminarja bo Henrik von Scheel, ki ga Sheikh Mohammed bin Rashid, vladar Dubaja, opisuje kot “najvplivnejšega poslovnega stratega našega časa”. Von Scheel je osebnost, ki je svoje znanje delila s svetovnimi voditelji in velikanom industrije kot je bil Steve Jobs.

Seminar je namenjen vodjem, ki iščejo vpogled v globalne poslovne trende in želijo razumeti, kako te trende učinkovito uporabiti v svojih organizacijah. Henrik von Scheel bo delil izkušnje in vpoglede, ki jih je pridobil med delom z največjimi korporacijami in vladami.

Program seminarja Navigating The Future

Program seminarja, ki bo potekal od 9:00 do 17:00, je razdeljen na več delov:

  • Od 9:00 do 10:30 bo von Scheel razpravljal o megatrendih in tretjem valu 4. industrijske revolucije.
  • Od 10:45 do 12:30 bo sledila razprava o tem, kako zgraditi in prilagoditi poslovne modele za ohranjanje konkurenčnosti, z vključitvijo umetne inteligence v poslovne strategije.
  • Od 13:45 do 14:45 bo Robert Rolih predaval o uporabi AI orodij za preoblikovanje direktorjev v “Superdirektorje”.
  • Od 15:00 do 17:00 bo Rolih delil svoje znanje o vlaganju v inovativne tehnologije, s ciljem doseganja visokih donosov.

Lokacija

Seminar bo potekal v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154 v Ljubljani. Von Scheel bo predaval v angleščini, brez prevajanja. Zlata karta stane 697 EUR + DDV, z možnostjo popusta 200 EUR za zgodnje prijave do 15. novembra, dodatni 10% popust pa je na voljo za več prijav iz istega podjetja. Kotizacija vključuje tudi kosilo in gradiva.

Kdo so predavatelji?

Henrik von Scheel je prejemnik prestižne nagrade “Knowledge Award” za inovacije na področju znanja, ki velja za nekakšno Nobelovo nagrado na tem področju. V svoji karieri se je spopadal z disleksijo in jecljanjem, a te ovire je spremenil v prednosti, ki mu omogočajo prepoznavanje vzorcev in trendov v poslovanju in tehnologiji.

Robert Rolih, avtor mednarodne uspešnice “The Million Dollar Decision”, je priznan strokovnjak na področju investicij in bo prispeval svoje bogato znanje o uporabi AI za izboljšanje poslovne učinkovitosti in o vlaganju v tehnološke inovacije.

Udeleženci seminarja bodo odšli oboroženi z znanjem, ki jim bo pomagalo krmariti skozi prihodnje desetletje poslovanja, pripravljeni na izzive in priložnosti, ki jih prinašajo nenehno spreminjajoči se globalni trgi.

Dogodek “NAVIGATING THE FUTURE” z legendarnim Henrikom von Scheelom predstavlja priložnost, da se vaše podjetje poda na pot uspeha oboroženo z najnovejšimi vpogledi v trende prihodnosti. Ta seminar ni le izobraževalno srečanje, temveč je investicija v prihodnost vašega podjetja.

Obiščite spletno stran dogodka in si zagotovite svoje mesto še danes. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za učenje, rast in mreženje. Karte so na voljo, a število mest je omejeno. Zagotovite si prisotnost na dogodku, ki bo oblikoval prihodnost poslovanja.