RestaurantAwards

Carrying out a professional, independent and national selection of the best Slovenian restaurants is a project that has been maturing for quite some time and is now in its 4th year of running.

DOGODEK

KDAJ: 5. maj 2020

URA: od 9.00 do 12.30 ure 

LOKACIJA: Evergreen, Smlednik 

CENA: 90 EUR na osebo 

PRIJAVE: [email protected] 

Število mest je omejeno.

Delavnice bomo začeli kot se spodobi, z okusnim zajtrkom, ki bo obiskovalce napolnil z energijo. Sledila bodo kratka predavanja - case study primeri, kjer bodo različni sogovorniki predstavili primere najboljše prakse ter vsemi udeleženci delili svoje znanje in izkušnje.  

KDAJ: 5. maj 2020 

URA: od 12.00 do 15.00 ure 

LOKACIJA: Evergreen, Smlednik 

Slovenska kulinarika je prisotna tudi izven uradnih meja naše države, zato smo letos v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem pripravili nekoliko drugačno kulinarično izkušnjo, ki vas bo popeljala po okusih vseh štirih zamejskih, a vseeno avtohtonih regij: Koroška, Istarska županija, Furlanija-Julijska Krajina ter Železna županija .   

To je čas za druženje in razvajanje brbončic. 

Skupaj pozdravimo najboljše restavracije, kar jih premore Slovenija. 

KDAJ: 5. maj 2020

URA: od 15.00 do 17.00 

LOKACIJA: Evergreen, Smlednik 

Zavedamo se pomembnosti slovenske kulinarike, zato že četrto leto zapored pripravljamo strokoven in neodvisen izbor, ki je namenjen širši publiki - domačim in tujim gostom. K izboru smo povabili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost, gastronomska združenja, medije in restavracije. Letošnji nabor obsega kar 250 restavracij, med najboljše pa se je uvrstila kar 101 restavracija z cele Slovenije. 

Kdo pa so tisti, ki bodo prejeli priznanja za najboljšega v svoji kategoriji, pa bomo razglasili na slavnostni podelitvi. 

KDAJ: 5. maj 2020 

URA: od 18.00 do 24.00 

CENA: 200 EUR/oseba 

LOKACIJA: Evergreen, Smlednik 

Po lanski uspešni premierni predstavitvi, se The Slovenia DINNER vrača še močnejša in boljša. 

Zagotovo je to večerja, ki je ne gre zamuditi, saj boste lahko na enem mestu okusili Slovenijo skozi jedi štirih regij, izpod rok najboljših slovenskih kuharskih mojstrov. 

Zbrana sredstva od prodaje, bomo tudi letos namenili skladu Young Chef Foundation za mladega chefa in njegovo/njenoizobraževanje v tujini. 

Prijave na [email protected] 

Število mest je omejeno. 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop