Svetovno znani igralec Keanu Reeves na obisku v Ljubljani

0
93

Že nekaj časa se je šušljalo, da je v Sloveniji, v Ljubljani, na obisku legendarni in svetovno znani kanadski igralec Keanu Reeves. Glavni obraz franšize Matrica. Govorice so potrjene, res je prišel v Slovenijo!

Potrjeno je! Vzadnjih dneh je bil Keanu Reeves res v Ljubljani, kar so potrdili tudi v Žitu, kjer jih je obiskal zvezdnik s člani svoje ekipe. Zvezdnik in ekipa je bila nastanjena v enem od hotelov na Bavarskem dvoru, vsako jutro pa so spili kavo v tamkajšnjem Žitu. “Izjemno prijazen, dostopen in ljudski je bil, tako kot tudi njegova ekipa,” so povedale prodajalke.

Po poročanju 24ur, naj bi 59-letni zvezdnik v Slovenijo prišel zaradi poslovnega obiska, prispel pa naj bi pred dvema dnevoma. Domnevno naj bi se dogovoril za strogo zaupno srečanje s podjetjem Akrapovič, specializiranim za izpušne sisteme. Po poročanju istega vira naj bi imel zvezdnik natrpan urnik: v četrtek je obiskal tovarno podjetja z izpušnimi sistemi v Črnomlju, danes pa se je odpravil v tovarno v Ivančni Gorici.

Slovenijo naj bi sicer zapustil že jutri, vendar pa se kmalu obeta njegov povratek v našo bližino: poleti bo namreč nastopil s skupino Dogstar na festivalu InMusic v Zagrebu.

Keanu Reeves je znan po svoji vlogi v številnih priljubljenih filmih, vključno z “The Matrix” serijo, “John Wick” serijo, “Speed”, “Point Break”, “Bill & Ted’s Excellent Adventure”, “Constantine”, in mnogimi drugimi. Poleg svoje igralne kariere je Reeves postal znan tudi po svoji skromnosti, filantropiji in preprostosti, kar je prineslo veliko spoštovanja in privržencev po vsem svetu.