Hiša Krasna: nepozabno kulinarično popotovanje v srce Istre in Krasa

0
91

Hiša Krasna Slovenija ni le idealna destinacija v idilični slovenski pokrajini, temveč prava oaza za ljubitelje kulinarike, ki želijo doživeti najboljše okuse Istre in Krasa. Ta edinstvena destinacija združuje moderno udobje s tradicionalnim čarom podeželskega življenja, ponuja pa tudi izjemno kulinarično izkušnjo, ki jo je težko pozabiti.

Tradicionalni kraški vinski Hram

V kleti Hiše Krasna Slovenija se nahaja kraški vinski Hram, vkopan v kraški kamen, ki ponuja posebno vzdušje za degustacijo lokalnih vin, sirov, pršuta in drugih kraških dobrot. Ta prostor, obdan z edinstveno energijo kraškega kamna, popolnoma dopolnjuje bivanjsko izkušnjo in ponuja vpogled v bogato kulinariko tega območja.

Udobne in estetsko dovršene sobe

Hiša Krasna Slovenija ponuja udobne in estetsko dovršene sobe, ki gostom omogočajo prijetno bivanje v objemu narave. Vsaka soba je opremljena s skrbno izbranimi materiali, ki združujejo tradicionalne elemente s sodobnim dizajnom, kar ustvarja prijetno in domačno vzdušje.

Sobe so opremljene z udobnimi posteljami, kakovostno posteljnino in mehko osvetlitvijo, ki poskrbi za sproščujoče vzdušje. Prostoren in prijeten ambient je idealen za sprostitev po dnevu, polnem raziskovanja in kulinaričnih užitkov.
Vsaka soba je individualno oblikovana in opremljena, kar ustvarja edinstveno doživetje za vsakega gosta.

Bivanje v sobah Hiše Krasna Slovenija je popolna kombinacija udobja, elegance in pristnega kraškega vzdušja, ki gostom omogoča, da se popolnoma sprostijo in uživajo v svojem oddihu.

Restavracija z Michelin Plate Award 2020, 2021, 2022 in 2023

Poleg tega je kulinarična ponudba Hiše Krasna Slovenija osredotočena na restavracijo, kjer mojster kuhinje Aleš Širca ustvarja gurmanske kreacije po načelu moderno in domače. Z združevanjem domačih kraških sestavin z dušo Istre, Chef Širca ustvarja jedi, ki so pravo doživetje okusov. Restavracija je prejela prestižno Michelin Plate Award v letih 2020 in 2021 ter Michelin Priporočilo v letih 2022 in 2023, kar potrjuje njeno izjemno kakovost in kreativnost.

V Hiši Krasna Slovenija lahko gostje uživajo v intimnih večerjah za dva, poslovnih kosilih ali rojstnodnevnih praznovanjih, pri čemer je vsako doživetje v restavraciji enkratna gurmanska izkušnja. Obiskovalci se lahko tudi odločijo za piknik pod krošnjami dreves s predpripravljeno košarico kraških dobrot, kar še dodatno poudari pestrost okusov in doživetij, ki jih ponuja Hiša Krasna Slovenija.

Skupaj tvorijo Hiša Krasna Slovenija nepozabno destinacijo, kjer se prepletata čar in okus Istre ter Krasa, v vsakem kotičku in v vsakem grižljaju. Za ljubitelje kulinarike je to pravo razkošje za dušo in brbončice, ki jih bo navdušilo ter jih vedno znova privabljalo nazaj.

Nova zanimiva izkušnja: piknik košarica kraških dobrot

Če iščete nekaj popolnoma drugačnega, sproščujočega in romantičnega, bo izkušnja piknika v prelepi naravi v objemu zelenja super izbira. Hiša Krasna ponuja piknik košarico s kraškimi dobrotami, ki jo lahko vzamete s seboj in se odpravite na najljubši travnik – bodisi peš, s kolesom ali celo s kočijo. Tam se prepustite čarom krasne kraške pokrajine, občutite, kako vas nežen veter boža po laseh, ter se prepustite brezskrbnemu uživanju in sprostitvi. Navsezadnje so prav male stvari tiste, ki v življenju resnično štejejo.

Hiša Krasna I Življenju se nikoli ne mudi