Restavracije in gostilne, ki omogočajo dostavo hrane na dom

0
4469

Epidemija novega Coronavirusa (COVID-19) v Sloveniji povzroča ogromno škodo slovenskim restavracijam in gostilnam, zato smo se odločili, da pomagamo po svojih najboljših močeh.

Po objavi našega dopisa za brezplačno promocijo, se nam je javilo ogromno število slovenskih restavracij in gostiln, ki tudi v teh dneh skrbijo, da ne boste ostali lačni.

V tem prispevku smo slovenske restavracije in gostilne, ki so vam na voljo po Sloveniji za dostavo hrane na dom v času epidemije novega koronavirusa.

Restavracija Atelje

Ljubljanska restavracija Atelje ponuja dostavo na dom preko Wolt-a že od konca marca. Na njihovem meniju boste našli odlična kosila, svež kruh, domače maslo, izvrsten tatarski biftek, in celo okusen sladoled, ki si ga morate privoščiti v vročih majskih dneh. Poizkusite tudi ostale dobrote, ki so nastale izpod rok Jorga Zupana še danes.

Njihovo ponudbo dostave si lahko ogleate tukaj.

Lars&Sven Burgers

Z današnjim dnem Lars&Sven Burgers odpira svojo poslovalnico pred Supernova Mercator Šiška. Možnost prevzema je t.i. take away ali dostava na dom. Na voljo je tudi ponudba veganskih burgerjev. Do 14.5. vam nudijo akcijo 1+1 gratis. Akcijska ponudba velja samo preko dostave na Woltu.

Več informacij.

Magic Pancakes

Sladkosnedci imajo možnost naročiti posebne, ameriške, mini, domače ali hladne palačinke ter za tiste, ki želijo probati nekaj novega na trgu in niso toliko za sladko jim ponujamo slane in beljakovinske palačinke.

Dostavo ponujajo preko aplikacije Wolt ali e-Hrana. Možnost prevzema je tudi na Celovšlo cesti 25 v Tivoliju v Ljubljani.

Gostilna Pri kolovratu

Gostilna Pri kolovratu ima možnost dostave preko e-Hrane, Wolta ali preko direktnega naročila v restavraciji. Dostavo imajo vsak dan med 11. in 15. uro, razen ob nedeljah in praznikih. Na voljo so glavne, orientalske in veganske jedi in jedi na žlico. Ob vsakem naročilu dobi stranka BREZPLAČNO domače pečen kruh. Do 1. 5. ob vsakem naročilu stranka prejme še brezplačno palačinko.

Burek Olimpija

Burek Olimpija je najbolj priljubljena prodajalnica bureka v mestu. Poleg mesnega in sirovega ponujajo tudi jabolčni in pica burek. Slovijo predvsem po tem, da je pri njih burek vedno svež in narejen samo iz najboljših naravnih sestavin. Pica burek oziroma burek z nadevom pice (paradižnikova mezga, šunka, sir in gobice), so ponujali kot prvi v Ljubljani. V času epidemije dostavljajo še vedno preko ehrane in Wolta. Njihov lokal na Slovenski cesti 58 je odprt vsak dan od 7. pa vse do 24. ure.

V tem času lahko naročite tudi surov burek na pladnju, ki ga nato stranke same spečejo doma in sicer tako, da ga dajo s pladnjem vred v pečico za 15 minut na 240 stopinj. Tako dobijo vrhunski burek, ki je 100% COVID-19 FREE, saj pri 240 stopinjah noben virus nima za burek

Naročila za surov burek na pladnju sprejemajo na telefosnki številki: 070521363.

Naročite najboljši burek v Ljubljani, tukaj.

Da Noi

Da Noi omogoča dostavo hrane na dom. Ponujajo pizze in dnevna kosila.

Preverite ponudbo tukaj.

Hood Burger

Ljubljanski Hood Burger se je pridružil ehrani. Ponujajo vam celotno pondubo, ki bi jo sicer kusili v njihovem lokalu v osrčju Ljubljane.

Oglejte is ponudbo Hood Burgerja tukaj.

Chuty’s Slovenska

Se vam v teh dneh “lušta” azijska hrana? Chuty’s Slovenska vam ponuja vse njihove specialitete, ki vam jih dostavijo na dom tudi v času epidemije.

Preverite njihovo ponudbo tukaj.

Moji Štruklji

Moji Štruklji vam sedaj nudijo tudi dostavo na dom v času epidemije. Naročite lahko vse njihove specialitete kot tuid enolončnice.

Preverite njihovo ponudbo tukaj.

Beli labod

Beli labod vam tudi v teh dneh nudi ponudbo tradicionalnih kitajskih in azijskih jedi.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.

Gostilna Podfarovž

Gostilna Podfarovž nudi tople obroke vsem socialno ogroženim osebam, ki so ali bodo zaradi situacije v kateri se nahajamo, ostale brez le tega. Topel obrok naročite na telefonsko številko 040 638 470, da vam ga vnaprej pripravimo, vi pa ga prevzamete brez čakanja. Prosimo, da s seboj prinesete svojo embalažo. Možno je naročilo toplega obroka za socialno ogrožene starejše osebe na območju Vipavske doline, ki ga ne morejo prevzeti v naši gostilni. Poskrbeli bomo za brezplačno dostavo le-tega. Ob naročilu sporočite naslov dostave, naš dostavljalec bo hrano pustil pred vašimi vrati, brez osebnega stika.

Topli obroki bodo razdeljeni in dostavljeni vsak dan med 12.00 in 14.00.

Za vas bosta vsak delovni dan v kuhinji Denis Ibrišimovič in Julijana Krapež, ki bosta edina, ki bosta imela stik s pripravo hrane. V kolikor bi prišlo do kakršnegakoli suma na bolezen, se priprava hrane nemudoma prekine.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 040 638 470

Gostilnica in pizzerija Kaval

Gostilnica in pizzerija Kaval skrbi, da boste lahko tudi v teh dneh uživali ob njihovih kulinaričnih dobrotah v varnem zavetju svojega doma. Dostavo omogočajo iz gostilnice Kaval, od ponedeljka do petka med 11. in 20. uro, vikendi med 12. in 20. uro, z najvišjimi zaščitnimi standardi za preprečevanje širjenja virusa. Dostava hrane je brezplačna, hitra in varna.

Ponudbo gostilnice in pizzerije Kaval si lahko ogledate, tukaj.

Poleg A la Carte ponudbe nudjo med tednom tudi dnevna kosila, ki jih dostavljajo med 11. in 14. uro.

Za ogled ponudbe dnevnih kosil, klinite tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 01 512 55 96

Poleg obstoječih načinov plačila, je mogoče tudi plačilo z nakazilom prek TRR:

Creans d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 0310 6100 0822 041, pri SKB d.d.

Namen plačila: DOSTAVA št. računa

Povezava do več informacij in ponudbe: http://bit.ly/dostava-Kaval

Vila Podvin – Chef UrošŠ DRIVE HOME

Uroš Štefalin z ekipo pripravlja Chef UrošŠ DRIVE HOME. Priskrbite si tradicionalne slovenske okuse tudi v teh časih. Uroš nam bo pomagal načrtovati tedenske jedilnike ob torkih, četrtkih, petkih in sobotah. Vila Podvin vam bo obroke chefa Uroša Štefalina pripeljala na dom.

Ogeljte si ponudbo tukaj.

Picerija pod Gradom – Tržič

“Smo picerija pod Gradom s več kot 30 letno tradicijo, kjer vam pizzo spečemo v pravi krušni peči in vam jo naši prijazni dostavljalci dostavijo v cim krajšem možnem času.”

Nahajajo se v Tržiču.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 045 962 055

Restavracija in pizzerija Oliva

Pri restavraciji in pizzeriji Oliva skrbijo, da bodo okusne pice prišle do vas tudi v času epidemije.

Ponudbo pic si lahko ogledate tukaj.

Biljardna Hiša Ljubljana

Biljarna Hiša v Ljubljani ponuja dostavo hrane na dom iz njihove restavracije.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 387 063

Elektronska pošta: [email protected]

Gostilna Ribnik

Gostilna Ribnik prav tako nudi dostavo hrane na dom, vsak dan od ponedeljka do petka, od 10. pa vse do 16. ure. 

Meni si lahko ogledate na njihovi Facebook strani, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 030 225 929

Elektronska pošta: [email protected].

Gostilna Repnik

V Gostilni Repnik so se odločili, da bodo okoliškim podjetjem, ki v teh dneh še obratujejo, ponudili dostavo toplih malic. Dostava je brezplačna.

Dostava bo potekala brez stika, na prostem pred vašim podjetjem, prosijo vas, da ves čas ohranjate razdaljo vsaj 1,5 metra. Dostava bo varna, upoštevali bodo vse varnostne ukrepe po priporočilih zdravstvene stroke.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 051 300 357

Picerija Arkada

Picerija Arkada ponuja izvrstne pice že od leta 1978.

Oglejte si njihovo ponudbo, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 051 222 833

Elektronska pošta: [email protected]

Gostilna Rekar

Gostilna Rekar bo v času epidemije opravljala dostavo na dom.

Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Gostilnica 5-6kg

V tem času vas bodo oskrbovali z dostavo pic. Izkoristite kodo:MOJ5-6KG za prvo naročilo.

Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Pizzeria Hram Gorjan

Pizzeria Hram Gorjan Komenda vam nudi 20 vrst pic iz krušne peči, orado na žaru, solate ter več vrst srbskih jedi iz žara na oglje (roštilja). Vse ostale jedi so na voljo po naročilu.

Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 595 959

To je To Balkan Žar

Za specialitete z žara poskrbijo To je To Balkan Žar. Špikani čevapčiči ali pekoča domača klobasica bodo vaše brbončice preprosto omamili.  Do petka vam vse jedi ehrana dostavijo popolnoma BREZPLAČNO! Dostavljalci ti naročilo dostavijo BREZKONTAKTNO v samo 15-30 min!

Svoje naročilo oddajtetukaj.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.

Kitajska restavracija Beli labod

Kitajska restavracija Beli labod omogoča dostavo na dom.

Ponudbo si lahko ogledate, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 064 188 188

La Ganache

La Ganache bo odprt vsak dan razen nedelje med 8h in 17h. Ponujajo vam kruh, pecivo in slaščice.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 533 975

Restavracija Martinšek

Restavracija Martinšek nudi dostavo kosil na dom.

Ponudbo dnevnih kosil si lahko ogledate tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 01 43 11 344

Največji dostavljalci hrane v Sloveniji

Wolt

V času Coronavirusa bo Wolt skupaj s svojimi dostavljalci poskrbel, da bo hrana prišla do vas. Zaradi vsesplošne varnosti bo tvoja dostava od sedaj naprej odložena pred tvojimi vrati/vhodom.

NOVO! Izdelke iz trgovine Žito naročiš kar s svojega kavča. Dostavimo ekspresno! Ti je zmanjkalo testenin, mleka? Hočeš narediti palačinke in nimaš moke? Ne skrbi, vse te izdelke lahko naročiš pri Žito Diskontu Šmartinska, Žito Trgovini Tržaška in Žito Delikatesi VAM Koseze.

Kdo vse dostavlja hrano in kje si oglejte na njihovi spletni strani.

eHrana

eHana skupaj s svojimi dostavljalci prav tako skrbi, da v teh dneh ne boste ostali lačni. Preverite katere restavracije v teh dneh dostavljajo. Uredili so tudi brezkontaktni postopek prevzema dostave hrane. Gotovisnka plačila v tem času niso mogoča zaradi varnostnih razlogov. Svetujejo uporabo spletnega plačevanja, saj so ta varna in zanesljiva, obenem pa tako zmanjšamo osebni stik in preprečimo tveganje okužbe s koronavirusom.

Kdo vse dostavlja hrano in kje si oglejte na njihovi spletni strani.

Lakomlacen

Mreža približno 100 ponudnikov hrane na dom.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.

Podprite slovenske restavracije in oddajte svoj glas!