Dostava potic za Veliko noč v času epidemije

0
2873

Bliža se Velika noč, kar pomeni, da boste številni pričeli z peko različnih dobrot. Številne restavracije vam v teh dneh ponujajo naročilo in dostavo okusne potice, ki ne sme manjkati za Veliko noč na vaši mizi.

Preverite kje lahko v tem tednu naročite potico in se posladkate z njo med velikonočnimi prazniki.

Gostilna Grabar

Pri gostilni Grabr bodo za velikonočne praznike veliko pekli. Za vas bodo pripravljali tradicionalne potice, mlečni kruh. ptičke in šarkelj.

Velikonočne dobrote naročite na telefonsko številko 031 705 286.

Presnica

Potice narejene iz 100 % naravnih sestavin in z veliko mero ljubezni so sedaj na voljo pri Presnici.

Naročila sprejemajo tukaj.

Kaval Group

Tudi letos se bo velikonočna miza šibila pod Kavalovimi dobrotami! Kaval vam zagotavlja brezplačno in varno dostavo ter širok izbor velikonočnih jedi, ki vam bodo pričarale pravo velikonočo vzdušje.

V njihovi ponudbi boste našli:

  • Prekajena šunka pečena v testu z jabolčnim hrenom– Mala (cca 1 kg) ….. 39,00 eur- Velika (med 3,5 kg in 4 kg) ….. 130,00 eur
  • Potica– cca 1kg ….. 20,00 eur
  • Cabernet Sauvignon – Belica– 0,75 l ….. 15,00 eur

Naročila sprejemajo preko telefonske številke na 01 512 55 96 ali na [email protected]

Zvezda

Zvezda vas tudi v tem času pripravlja in peče velikonočne potičke za vas. Na voljo so orehova potica, pehtranova potica in makova potica. Potice pri Zvezdi lahko naročite aplikacije Wolt.

Gostilna in restavracija Kobjeglava

Poleg vseh velikonočnih dobrot v njihovem velikonočnem katalogu najdete pri gostilni Kobjeglava tudi kraške, vipavske in briška vina, da bodo vaši prazniki še bolj prijetni. Dostava bo potekala v soboto, 11. aprila in v nedeljo 12. aprila. Naročila lahko oddate do četrtka 9. aprila.

Za katalog in naročila lahko kontaktirate [email protected]

Hiša Kruha

Naročila za velikonočne potice in mlečni kruh sprejemajo pri Hiši Kruha do četrtka, 9. 4. Naročite jih lahko na telefonski številki 070 301 652. Potice vam dostavijo na dom.

Gostilna Jezeršek

S spoštovanjem do bogate slovenske kulinarike in njenega izročila bodo pri Jezeršku po izvirnih receptih mame Sonje ter z uporabo lokalnih in kakovostnih sestavin posebej za vas skrbno zamesili, vzhajali, polnili, zvijali in spekli potice z več različnimi slastnimi nadevi. Od orehov, skute in pehtrana do bolj nenavadnih sestavin.

Potico lahko tudi podarite! Sodelujte v dobrodelni akciji »Potica od vas za nevidne junake« in se skupaj zahvalimo vsem tistim junakom, ki v tem času požrtvovalno opravljajo svoje delo za boljši jutri, a nanje velikokrat pozabimo (medicinske sestre, strežno osebje, čistilke, kuharsko osebje v bolnišničnih kuhinjah, trgovke, komunalni delavci …).

Cena potice znaša 21,00 EUR (cca. 1 kg). Naročila sprejemamo do vključno četrtka, 9. 4., do 16. ure.

Dostava potic na dom (brezplačno, do 30 km od Medvod) bo za osebna naročila v petek, 10. 4., med 12. in 15. uro. Dostava potic v sklopu dobrodelne akcije »Potica od vas za nevidne junake« bo v soboto, 11. 4.

Naročite potico od gostilne Jezeršek tukaj!

Kmetija Pr Dimšarji- Peka kruha in peciva

Ob torkih, petkih in sobotah je možna dostava kruha, potice in piškotov po poljanski in selški dolini do Kranja in do Medvod. Naročila sprejemajo na telefonski številki 041 705 796.

le Potica

Pri le Potici se zavedajo, da si Slovenci težko predstavljamo velikonočne przanike brez potice na mizi. Dostavijo vam lahko tudi zamrznjene ali polpečene potice za dopeko na domu. V svoji ponudbi imajo orehovo, lešnikovo, pehtranovo, slivovo, makovo in čokoladno potico.

Dostava na dom je brezplačna.

Potice iz njihove ponudbe lahko naročite tukaj.

Naročilo lahko oddate preko spletne strani, ali preko telefonske številke 041 492 694 in na elektronski naslov [email protected].

Slaščičarstvo Marta

Pri slaščičarstvu Marta sprejemajo naročila več vrst potic za Veliko noč. Naročite lahko orehovo potico, potratno potico, pehtranovo potico, makovo potico in čokoladno potico.

Svoje naročile lahko oddate na telefonsko številko 04 51 52 280. Naročila sprejemajo med 6. in 12. uro, vsak dan, razen v nedeljo.

Dostavljajo v Kranj in Škofjo Loko z okolico.

Borbona catering

Pri Borbona catering bodo poskrbeli, da si boste lahko pričarali lepe praznične dni. Za vas so pripravili tradicionalne velikonočne dobrote, in iscer: potice, piškote ter okusno šunko v testu brez kosti.

Naročila lahko oddate tukaj.

Obdarovanje v času Velike noči

Trgovina Ika vam v tem času ponuja številne izdelke narejene izpod slovenskih rok. Podprite slovenske izdelke v tem času.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.

Ponujajo vam tudi brezplačno darilno zavijanje z dodatnim osebnim posvetilom in brezplačno poštnino ob naročilu nad 20 evrov.