Tokrat bo na ALEJI SKY z vami Fed Horses trio

0
52

Ozelenjena streha ALEJA SKY bo gostila Fed Horses trio v okviru brezplačnih torkovih ‘after-work’ koncertov. Fed Horses je priljubljena slovenska glasbena skupina, znana po svojih edinstvenih in čustveno nabitih skladbah, ki prepletajo različne glasbene žanre, kot so indie, pop in rock. Koncert bo potekal v sproščenem ambientu na terasi ALEJE SKY obdane z zelenjem, kar bo obiskovalcem omogočilo, da uživajo v glasbi in prijetni atmosferi po dolgem delovnem dnevu.

Do konca septembra se bodo zvrstili še: Zoran Čalić Band, Astrid-, Klemen Klemen, Saša Lešnjek, Slavko Ivančić, Sausages in Jet Black Diamonds. Do sedaj sta na torkovih ‘after-work’ koncertih nastopila Hamo & Tribute 2 Love in Zala Smolnikar, ki sta zapolnila teraso ALEJE SKY do zadnjega kotička.

Poleg glasbenih dogodkov ALEJA SKY ponuja tudi športno-navijaške aktivnosti. Na 7m2 velikem zaslonu lahko spremljate kolesarsko etapo dirke po Franciji in kmalu tudi olimpijske igre v Parizu. Obiskovalci ste vabljeni, da se pridružite in skupaj s prijatelji ustvarite nepozabno izkušnjo.

Najbolj obiskani so seveda torkovi brezplačni ‘after-work’ koncerti priznanih glasbenikov (Foto Janez Štrukelj)
Zala Smolnikar je napolnila teraso na ALEJI SKY do zadnjega kotička (Foto Janez Štrukelj)

Vsako sredo ob 19. uri in vsako soboto ob 10. uri, ob lepem vremenu, potekajo brezplačne vadbe, ki vključujejo funkcionalno vadbo in pilates. Na ALEJI SKY bo mogoče tudi zaplesati. V petek, 19. julija, bo potekal Swing plesni večer, vsak zadnji četrtek v mesecu pa bo na voljo vadba Salsation, ki združuje elemente plesa in fitnesa za zabavno in učinkovito vadbo. Vsako soboto v juliju in avgustu bo potekala tudi brezplačna Zumba, ki prinaša energičen in zabaven način rekreacije ob glasbi.