SOF 2023: Festival kreativnosti in strokovnosti v slovenskem oglaševanju

0
375

Letošnji Slovenski Oglaševalski Festival (SOF) bo potekal med 14. – 15. junijem 2023 v Avditoriju (amfiteater) Portorož. Ta osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji bo znova privabil številne udeležence iz oglaševalske industrije, strokovnjake, kreativce in navdušence nad oglaševanjem.

Celostno zasnovan program

Festival, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica, se ponaša s celostno zasnovanim kongresnim programom, ki ponuja vrhunske predavanja, delavnice in okrogle mize. Udeleženci bodo imeli edinstveno priložnost prisluhniti in se učiti od priznanih strokovnjakov, ki bodo razpravljali o aktualnih strokovnih vprašanjih, novih trendih in inovacijah v oglaševalski industriji. Program omogoča izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj stroke.

Program letošnjega festivala SOF si oglejte TUKAJ.

Tekmovalni del in nagrade

Tekmovalni del festivala bo prikazal najboljše oglaševalske rešitve, ki bodo ocenjene s strani ugledne žirije, sestavljene iz priznanih strokovnjakov. STP SOF (Svet tekmovalnega programa SOF) skrbi za regularnost tekmovalnega programa in zagotavlja visoko kakovost ocenjevanja. Tekmovalni del festivala prinaša celosten pregled dogajanja v slovenskem oglaševalskem prostoru ter nagrajuje in spodbuja ustvarjalnost in podjetnost.

Vpliv na razvoj oglaševalske stroke

SOF ima pomemben vpliv na razvoj slovenske oglaševalske stroke. S svojim strokovnim programom in tekmovanjem prispeva k dvigu kakovosti oglaševanja v Sloveniji ter spodbuja kreativnost, inovacije in podjetnost. Festival je odprt za vse, ki jih zanima oglaševanje, ne glede na njihovo vlogo v industriji.

Pridružite se nam na SOF 2023 in doživite navdihujočo izkušnjo, ki bo razširila vaše znanje, vas povezala z vrhunskimi strokovnjaki ter vam omogočila, da postanete del dinamične in ustvarjalne oglaševalske skupnosti v Sloveniji.

Na festival se prijavite TUKAJ.