Slovenija bo dobila največjo kolesarsko trgovino z več kot tisoč kolesi v Cityparku

0
268

Hervis odpira največjo kolesarsko trgovino v Sloveniji v nakupovalnem središču Citypark, ki jo boste prvi videli mediji. Odprtje bo za vas v sredo, 28. junija, ob 11. uri. Na 3500 kvadratnih metrih športa si boste lahko ogledali nov kolesarski center, v katerem je več kot tisoč koles najbolj priljubljenih znamk na enem mestu.

Zbrane medije in poslovne partnerje bo nagovoril direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška Aleš Černe. Na dogodku bodo prisotni tudi nekdanji alpski smučar Bojan Križaj, mladi kolesarski up in del ekipe Bahrain Victorious Matevž Govekar ter eden najboljših ultrakolesarjev na svetu Marko Baloh.

V kolesarskem centru imajo najbolj popularne znamke, kot so Merida, KTM, Elan, Kilimanjaro, X-Fact, Marin, Breezer, Puch, Rog in mnoge druge. Pokrivajo vsa področja kolesarstva od električnih, cestnih, gravel, gorskih, otroških, mladinskih, mestnih do zložljivih koles. Narejena so tako iz aluminija kot tudi karbona. Nova trgovina predstavlja vrhunsko destinacijo za vse ljubitelje kolesarstva, saj imajo opremo in pribor za kolesarje, oblačila in obutev blagovnih znamk Castelli, ALE, DMT, Shimano, Uvex, Alpina, Garmin, Oakley, Abus, Thule itd. Obiskovalci lahko koristijo tudi številne kolesarske storitve od kolesarskega servisa, diagnostike e-koles, zavarovanja koles do naprave za določanje ustreznosti velikosti primernega kolesa (bike sizing).