Citypark išče ustvarjalce

0
444
Citypark išče ustvarjalce

Sanjate o tem, da bi ustvarjali vsebine na področju mode, lepote, kulinarike in vsega, kar vas navdihuje? Imate na zalogi zvrhan kup hitrih nasvetov in preprostih trikov, pred kamero pa ste kot zadovoljni mucki?

Obožujete modo, lepoto, kulinariko, še bolj pa pritiskanje na sprožilec, snemanje interaktivnih storijev ter zabavnih video vsebin? Redno spremljate družbena omrežja in ste v koraku z vsemi novostmi na Instagramu? Si zelo dobro predstavljate, kako zares poteka delo influencerjev?

Citypark vam ponuja edinstveno priložnost, da se potegujete za naziv Cityparkovega ustvarjalca ali ustvarjalke in skupaj z njimi soustvarjate vsebino za njihova družbena omrežja.

Laskava vloga je namenjena vsem tistim, ki se vidijo v tej vlogi in najraje na svetu delajo video za svoj Instragram ter TikTok profil, je kreativnost njihovo srednje ime, družbena omrežja so njihov drugi dom, obožujejo nastop pred kamero, gledalci pa jim jedo iz roke in so pripravljeni biti naslednji najboljši vplivneži.

Ne oklevaj in se prijavi na priložnost tvojega življenja. Citypark išče kreativce, ki znajo svoj mobilni telefon uporabiti za ustvarjanje zanimive, smešne in informativne vsebine. Prijavi se tukaj in ujemi svojo zvezdo!

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji.

Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov.

Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju.

V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.