#PulseVitezi nadaljujejo svoj pohod po slovenskih gradovih

0
408

Po prvem osvojenem gradu Vurberk (video si lahko ogledaš tukaj), #PulseVitezi tokrat osvajajo mariborsko Piramido. Na svoji misiji širjenja House glasbe s pomočjo live-streamov po gradovih širom Slovenije, so se tokrat soočili z večimi izzivi… slaba dostopnost, nenaklonjeno vreme in celo…  Nenapovedan obisk! Vse to in še več si poglej na Youtube kanalu Pulse Agency (poglej tukaj), kjer te čaka vizualna poslastica. Video vsebuje intenzivne close up-e lokalnih DJ-ev in množice ljubiteljev domače PULSE house glasbe, ter atraktivne posnetke Maribora, ki se skozi lečo drona razprostira pod vznožjem Piramide.

Štirje slovenski DJ-i in producenti Dino DZ, RGM, SIBBJAG in Ted Funke smo združili moči in ustvarili gibanje PULSE (poglej tukaj). PULSE ekipa združuje umetnike s področja glasbenega ustvarjanja ter izvajalce s področja organizacije dogodkov z navdušenci house glasbe.

V trenutni situaciji ustvarjajo nove priložnosti, spodbujajo kreativno sodelovanje in delovanje vseh, ki so že, ali pa se želijo priključiti PULSE utripu (Official Trailer).

Pod znamko #PulseVitezi so lansirali projekt, ki z inovativnimi live stream-i po gradovih širom Slovenije predstavlja slovensko avtorsko house glasbo, hkrati pa povezuje kulturno dediščino gradov s sedanjostjo.

Več podrobnosti najdeš na www.pulseagency.eu/pulse-vitezi

‘’Slovenski house’’ predstavlja vez med glasbo in okoljem, stičišče ljudi in idej, most enakosti in enotnosti ter željo po umetniškem izražanju. Ob ponudbi lokalnih podjetnikov in gostincev se ponudi tudi marsikatera priložnost za mreženje kreativcev, saj je to dober čas za izmenjavo mnenj in druženje tistih, ki delijo strast in zanimanje.

Ker je Slovenija obdana z velikim številom starodavnih utrdb, s ponosom naznanjajo, da nas v prihodnosti čaka še več PULSE druženj. ‘’PULSE Viteze’’ bodo s pomočjo vseh video-streaming platform pripeljali tudi na zaslone Vaših najljubših predvajalnih naprav.

Ne pozabite jim slediti na socialnih omrežjih in njihovi spletni strani www.pulseagency.eu, saj vam bodo kmalu razkrili naslednji osvojeni grad.

Da bo mogoče PULSE utrip čutiti še daleč naokoli, lahko projekt podpreš z donacijo (tukaj) in prispevaš za razvoj in promocijo slovenske elektronske glasbe.