Vivo catering se je predstavil na EXPO v Dubaju tudi s pogačo in potico

0
649

»Ko ljudje okusijo našo pogačo ali potico, slike in filmi o naši hrani dobijo pomen in zaživijo. Ne glede na to, ali smo v Evropi ali Aziji. Ker pa smo s slovenskimi jedmi bili tudi na Expo v Dubaju, smo slovensko kulinariko lahko približali vsemu svetu,« je pojasnila Jerneja Kamnikar, direktorica enega najuspešnejših slovenskih ponudnikov gostinskih storitev Vivo catering. Vivo Catering je prezentiral znamenito belokranjsko pogačo, prepoznavno slovensko jed in klasično potico. Predstavitev na Dubai Expu jim je omogočila veliko možnosti za dolgoročno sodelovanje tudi na novih tujih trgih in s prepoznavnimi mednarodnimi korporacijami. »Ni dovolj le, da se pokažeš na trgu ali v državah. Nenehno je potrebna izvirnost, razvoj in kreativne rešitve na področju hrane in pijače z visoko dodano vrednostjo,« je še izpostavila Kamnikarjeva.

»Ponosna sem, da smo v 29. letih uspeli doseči, da je Vivo Catering mednarodno prepoznan in priznan kot eden izmed treh najbolj opaznih prireditvenih (event) cateringov jugovzhodne Evrope, kjer tradicijo prepletamo s sodobnimi trendi. Sodelovanje z najzahtevnejšimi dogodki, znanimi osebnostmi in s prisotnostjo po vsej Evropi, – rada rečem, do kamor vodi cesta, – pa prepoznavnost naše blagovne znamke samo še utrjuje,« je strnila energična sogovornica.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.