Razpisno podjetje: Pann d.o.o.

0
477

V podjetju Računovodstvo in podjetniško svetovanje PANN d.o.o. se že vrsto let ukvarjajo s pridobivanjem nepovratnih in ugodnih povratnih (posojila s subvencionirano obrestno mero) evropskih sredstev, pri čemer so bili v dosedanjem poteku poslovanja zelo uspešni. 

V podjetju Pann imajo znanje, izkušnje in reference, na podlagi katerih lahko jamčijo za visoko uspešnost pri pridobivanju finančnih sredstev za vaše investicije. Njihove usluge so nudili že več kot 250-im podjetjem in samostojnim podjetnikom iz celotne Slovenije, specializirali pa so se predvsem v svetovanje mikro in malim podjetjem, ki izvajajo kakršnokoli investicijo (npr. nakup nove tehnološke opreme, gradnja ali nakup poslovnih prostorov, adaptacije prostorov, financiranje obratnih sredstev, …).

So tudi računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami pri vodenju računovodstva za gospodarske družbe samostojne podjetnike, kmetijska gospodarstva, zavode in društva. V podjetju se vsaki stranki posebej posvetijo in so zanjo dosegljivi tudi izven rednega delovnega časa. Za vas lahko opravijo kompletno vodenje računovodstva, lahko pa jim prepustite v skrb samo določena področja.

Imate dobro poslovno idejo in pripravljeno investicijo, potrebujete pa ugodna finančna sredstva?

Podjetja, ki kandidirajo na nepovratna oz. ugodna povratna sredstva, imajo velikokrat dobre podjetniške ideje, ki bi jim s pridobitvijo ugodnih finančnih sredstev lažje omogočile dolgoročno rast in razvoj, vendar pogosto nimajo dovolj časa, da bi se posvečala podrobnostim, ki jih posamezni razpisi zahtevajo od njih. A ravno majhne podrobnosti so lahko bistvenega pomena za pridobitev teh sredstev.

V podjetju PANN d.o.o. nudijo svojim naročnikom:

  • svetovanje pri realizaciji investicije in iskanje najbolj ustreznih finančnih sredstev za predvideno investicijo,
  • izdelavo investicijskega programa ali poslovnega načrta po ustrezni metodologiji,
  • pripravo, ureditev in pošiljanje celotne dokumentacije za prijavo na razpis,
  • svetovanje do konca realizacije investicije in priprava zahtevka za pridobitev sredstev.