Petkovi Kurzschluss večeri #ŽURAMDOMA povezujejo na daljavo

0
545

Iniciativa #ŽURAMDOMA po dobrem mesecu dni vsak petek virtualno še vedno uspešno povezuje vse ljubitelje elektronskih ritmov, ki že nestrpno pričakujejo, kdo se bo tokrat pojavil za svojim mešalnim pultom. V petek, 17. aprila, bo na Facebook strani Kurzschlusssvoje techno vibracije širil DJ Psiho.

Iniciativa #ŽURAMDOMA se iz zlatih disko časov, ki jih je prejšnji teden zmešal DJ Shark, zopet seli v trše techno ritme, ki jih bo DJ Psiho s svojim izborom ‘dostavil’ kar na dom. Lani je na glavnem odru Kurzschlussa s svojim setom dopolnil lineup Valentina Kanzyanija, tokrat pa bo DJ Psiho, ki je svojo kariero začel v zlati dobi rave kulture v 90-tih, s svojo edinstveno izpiljeno tehniko obvladovanja treh gramofonov in skrbnim izborom plesnih ritmov, zvezda večera. 

Svoje znanje deli z mlajšimi generacijami

Z nenehnim urjenjem svojih veščin tako doma kot tudi na številnih plesiščih širom države, se je DJ Psiho v dveh desetletjih pod žarometi zasidral v vrh slovenske tehno scene. S svojo karizmo, dinamičnostjo miksov, manevriranjem publike in unikatnim stilom funky plošč, je na prelomu tisočletja postal eden izmed najbolj iskanih domačih didžejev, ki je svoj rezidence zabeležil po celotni regiji v klubih, kot so Ambasada Gavioli, Propaganda, Sub Sub, Colosseum (Hrvaška), oder pa delil  s številnimi didžeji svetovnega kova, kot so Jeff Mills, Dave Clark, Richie Hawtin, Carl Cox, Adam Beyer, Marco Carola, Chris Liebing, Takkyu Ishino, Space DJs, Steve Stoll idr. DJ Psiho ostaja legenda na domači sceni, ki v okviru svoje DJ šole sprejema, kali in uči nov talent tehno podzemlja.

Ne zamudite petkovega techno druženja na Facebook strani Kurzschluss, ki ga bo za svojimi gramofoni vodil DJ Psiho.