Best of 2024 Yearbook: Pregled vrhuncev leta – odkrijte najboljše posameznike, ponudnike in lokacije v eni reviji

0
139

Globoko smo že zakorakali v leto 2024 in v uredništvu medijev In Your Pocket ter The Slovenia upamo, da sledite izpolnjevanju lastnih ciljev in nabirate nova znanja ter ubirate nove poti za iskanje svežih rešitev.

Čeprav so novoletne zaobljube že daleč za nami, se radi spominjamo Festivala odločitev, kjer smo imeli priložnost prisluhniti najboljšim govornikom na področju osebnostne in poslovne rasti, ki so delili svoje modrosti o pravilnih odločitvah in vztrajanju na poti do ciljev.

Pravilno odločanje, vztrajnost in stalna motivacija so ključni dejavniki tudi za različne ponudnike in podjetja. Vsako leto poteka izbor Best of Ljubljana, kjer izberemo le najboljše in izjemne ponudnike storitev v Ljubljani.

Yearbook – revija najboljših posameznikov, doživetij in lokacij

Revija Yearbook je vrhunska predstavitev najboljšega, kar Slovenija ponuja. Vizija in želja urednikov medijev In Your Pocket in The Slovenia sta bili jasni: Yearbook naj odseva le najboljše – od navdihujočih govorcev do izjemnih kulinaričnih in nakupovalnih izkušenj ter atraktivnih doživetij, in še mnogo več.

Letošnja revija Yearbook je tudi nekakšen pregled vsega, kar se je dogajalo na Festivalu odločitev. Čeprav se zavedamo, da nekatere stvari lažje doživimo v živo, vas tudi revija Yearbook ne bo pustila ravnodušne.

Kako poteka izbor Best of?

Vsako leto mednarodno uredništvo medija In Your Pocket pripravi seznam kategorij in predlogov ponudnikov za glasovanje, kar bralcem omogoča lažjo izbiro najboljših. Ta izbor združuje ponudnike, ki so izjemno zanimivi, prepoznavni in visoko cenjeni tako med domačimi kot tujimi obiskovalci prestolnice. Segamo od najboljše pice, burgerja in veganskih možnosti do najboljših ponudnikov nepremičnin in avanturističnih doživetij.

Kdo so torej izbrani ponudniki kot najboljši v Ljubljani v letu 2024, izveste v reviji Yearbook. Za revijo so spregovorili le najbolj navdihujoče osebe; Ksenija Benedetti, Aleš Lisac, Ajša Vodnik, Daniela Bervar Kotolenko, Petra Juvančič, Žiga Vavpotič, Branko Žunec, Lovro Peterlin, Nastja Mulej, Darko Durić. S svojimi pogledi in odgovori na vprašanja v intervjujih so ustvarili še več prostora pri posameznikih za izboljšanje – osebnostno in poslovno.