Največji trampolin na svetu na ALEJI SKY

0
600

Kje je največji trampolin na svetu?

Največji trampolin na svetu je prišel v nakupovalno središče Aleja Ljubljana oz. bolj natančno na Aleja SKY. Trampolin v velikosti 12 x 12 metrov je postavljen na strehi nakupovalnega središča Aleja in bo obiskovalcem na voljo do konca poletja. Trampolin je na Aleji SKY postavila akrobatska skupina Dunking Devils skupaj s ponudnikom trampolinov Akrobat.

Aleja trampolin, največji trampolin prvič odprt za vse obiskovalce
Največji trampolin na svetu smo v Ljubljani že videli. Lani je bil postavljen v sklopu dogodka Odbito na Ljubljanici. Pred kratkim pa tudi v Los Angelesu, kjer so se Dunking Devilsom pridružili številni znani obrazi. Tokrat pa je trampolin prosto odprt za vse, ki si ga bodo želeli preizkusiti.

Aleja trampolin / delovni čas, cenik
Trampolin na Aleja SKY bo deloval vsak dan v tednu do konca poletja. Od ponedeljka do sobote od 9.00 do 22.00, ob nedeljah pa do 21.00. Poleg največjega trampolina na svetu, ki meri 12 x 12 metrov so postavljeni tudi manjši trampolini namenjeni najmlajšim obiskovalcem. Cena vstopnine za skakanje po trampolinih je 8€. Pripravili pa so tudi posebno promocijo za družine in druge dodatne ugodnosti.

Toni Pugelj, direktor Aleje je ob predstavitvi novosti v njihovem nakupovalnem centru povedal:

Največji trampolin na svetu bo prav pri nas na Aleja SKY prvič odprt tudi za obiskovalce, vsak dan. Naj ob tem dodam, da nas veseli, da lahko obiskovalcem ponudimo več kot le nakupovanje, saj omogočamo številne možnosti za preživljanje prostega časa. To so zabava, športne aktivnosti, dogajanja, doživetja in tudi pestra kulinarična ponudba z raznoliko izbiro okusov iz različnih držav. Ravno zaradi tega edinstvena streha postaja vedno bolj priljubljena točka tudi za dogodke in doživetja.

Poletje v Aleji polno različnih dogodkov
V Aleji so za poletne dni pripravili številne aktivnosti. Tako bo vsako sredo zvečer na voljo kino pod zvezdami. Letošnjo sezono so odprli s filmom Top Gun: Maverick, včeraj pa je bil na sporedu Jurski svet: Prevlada. Junij bo prinesel še filma Kozmoblisk in Elvis. Ob četrtkih pa bo Aleja SKY gostila koncerte na prostem. Danes bo na sporedu skupina Bepop. V juniju bodo priredili še koncerta Jureta Lesarja in Emkeja. Ob petkih zvečer bodo za dobro vzdušje poskrbeli ritmi latinskoameriške glasbe. Nedelje pa so v Planetu Lollipop rezervirane za najmlajše, kjer jih razveseljujejo priljubljene otroške gledališke predstave.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.