Izšel je novi aprilski vodič po dogodkih v Sloveniji, ki jih ne smete zamuditi

0
545

April je tukaj in z njim prihaja pomlad, kar pomeni, da je zopet čas za izlete, raziskovanje Slovenije in uživanje v vseh dogodkih, ki jih naša čudovita dežela pod Alpami ponuja. V ta namen smo vam pripravili nov, svež in praktičen vodič po aprilskih dogodkih v Sloveniji, ki je na voljo brezplačno in si ga lahko prenesete tukaj.

Vodič vsebuje izbor 40 dogodkov za april in je brezplačen

Vodič The Slovenia #Dogodki vsebuje top 40 dogodkov v Sloveniji, ki se bodo zgodili v mesecu aprilu 2023 in bodo zagotovo navdušili vse ljubitelje zabave, umetnosti, kulture, kulinarike in športa. V vodiču si lahko na enem mestu lahko ogledate opise dogodkov, datume, lokacije in povezave do dodatnih informacij, ki vam bodo pomagale pri izbiri najboljšega dogodka za vaš okus.

Tako se lahko na primer udeležite Odpre Kuhne v Ljubljani, z družino obiščete razstavo tulipanov v Mozirskem gaju ali Arboretumu Volčji potok, se udeležite koncerta v Cankarjevem domu ali pa se prijavite na športni dogodek, kot je npr. Istrski maraton ali pa Brkinska klasika. Ali pa preizkusite nekaj lokalnih specialitet na dogodkih Praznik rebule in oljčnega olja ter v drugi polovica aprila Brda in Vino 2023.

To so samo nekateri izmed dogodkov, ki jih najdete v aprilskem vodiču, zato ne odlašajte preveč – prelistajte vodič in izberite svoj najljubši dogodek ter se pripravite na nepozabno aprilsko doživetje.

Brezplačen prenos vodiča The Slovenia #Dogodki April 2023 >>

Vodič je na voljo v dveh jezikih

Vodič pa je na voljo tako v slovenščini kot tudi v angleščini, zato ga lahko prenesejo tudi vaši prijatelji, znanci ali družinski člani iz tujine. Prenesite si The Slovenia #Dogodki vodič za april 2023 v angleščini tukaj >>

April je čudovit mesec za raziskovanje, zato se podajte na pot in uživajte v dogodkih ter si ustvarite nepozabne spomine. Želimo vam obilo zabave.

Preberite še več na temo dogodki v Sloveniji >>