Drsališče na ALEJI SKY

0
594

Več kot 1000 m2 ledenih površin vabi na streho ALEJO SKY vse dni v tednu

Veseli december je tu, zato je prav, da se veselite tudi vi. V ALEJI so poskrbeli, da bodo prazniki res pravljični, zato so predvideli raznoliko dogajanje, ki bo na vaš obraz privabilo nasmešek. »Vsi ljubitelji drsanja lahko v tem malem raju nad mestom drsate na pravljično okrašenem drsališču na ALEJI SKY in občudujete tudi razgled na okolico. ALEJA je edino nakupovalno središče z drsališčem na strehi, ki je veliko kar 1000 m2, ima 140 m dolge ledene steze in bo obratovalo vse do konca tega leta,« je med drugim izpostavil Toni Pugelj, direktor ALEJE. Odprto je od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure in ob nedeljah ter praznikih od 11. do 21. ure. Poleg se lahko v čarobnih hiškah okrepčate z vročim čajem in s kuhanim vinom.

V tem času lahko obiskovalci pričakujete tudi pester program na drsalkah. Za najmlajše se bo dogajalo ob sobotah od 17. ure dalje, vsi ostali pa se boste lahko v disco ritme z DJ-jem zazibali v poznejši večerni uri. Ob nedeljah bo drsališče postalo učilnica na prostem, saj se boste lahko s Pino Umek in prijatelji učili drsati. Drsanje je odlična ideja za preživljanje kakovostnega časa z družino in je tudi zelo primerno za rekreacijo na prostem. Tako vstopnica za drsanje, kot tudi magični darilni bon Desetak sta lahko zelo primerna za darilo. Na blagajni drsališča so vam na voljo darilni boni za otroško, odraslo in družinsko vstopnico za drsanje, na info točki pa Desetaki.

V petek je ALEJA prižgala tudi praznične luči, s čimer so vstopili v prednovoletno dogajanje in kampanjo Lej, čudeži res obstajajo. Z aktivnostmi vas bodo popeljali v svet čarovnije in sanj, kjer boste ponovno pričeli verjeti v neverjetne stvari. Pričakujejo vas z očarljivo okrasitvijo notranje in zunanje dekoracije z več kot 300.000 prazničnimi lučkami in božično-novoletnim sejmom.

Do konca leta se bodo zvrstili tudi številni zanimivi dogodki in aktivnosti, med katerimi bo tudi obisk Miklavža in Božička. Prvi dobri mož vas bo obiskal v ponedeljek, 5. decembra, ob 17. uri. Z njim bodo prišli tudi parkeljni, ki bodo za obiskovalce pripravili prav posebno predstavo. Prav tako pa se boste lahko na lastne oči prepričali, če Miklavž in njegovi spremljevalci znajo drsati, saj se bodo preizkusili tudi na drsalkah. Od srede, 7. decembra, bodo na osrednjem prostoru imeli tudi Božičkovo dnevno sobo, kjer se boste lahko slikali z Božičkom ali igrali interaktivne igrice ter predvsem uživali v neskončnem svetu LEGO kock. Vedno razigrani in nasmejani Božiček vas bo v ALEJI obiskal, še preden se bo odpravil na pot okoli sveta. Pridite v ponedeljek, 19. decembra, ob 17. uri se fotografirajte z njim v njegovi sobi in spoznajte njegova nagajiva škrata. Mogoče izpolni željo prav vam.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.