Challe Salle danes na velikem pustovanju v Cityparku

0
478

Danes ob 18. uri nikakor ne smete zamuditi posebnega pustnega koncerta, ko bo nastopil priljubljeni raper Challe Salle na velikem pustovanju v Cityparku. Skupaj z njim zapojte eno »Lagano« in si ustvarite posebno doživetje. Tisti najmlajši pa lahko že ob 14.30 uživate v otroški ustvarjalnici, čemur sledi tudi povorka, kjer se bodo akrobati, klovni, kurenti in ostale maškare sprehodili čez Citypark. Med maske bodo razdelili 1500 brezplačnih krofov.

Foto Robert Krumpak

S pustom so v Cityparku začeli že na pustno soboto s Čuki, povorko, delavnicami za izdelavo pustne maske in poslikavo obraza. V sklopu praznovanja 21. rojstnega dne so domiselne maske s plesom, petjem, norčijami in smehom odganjali zimo. S koncertom so na noge dvignili prav vsakega obiskovalca, lakoto pa so potešili z brezplačnimi krofi.

Sicer pa ste vabljeni vse do te sobote na prireditveni prostor pred Intersparom v Deželo bungee trampolinov. Adrenalinska zabava je primerna tako za otroke kot tudi odrasle. V sklopu rojstnodnevnega praznovanja pa na njihovih družbenih omrežjih potekajo tudi tri nagradne igre, v katerih lahko osvojite darilne bone Desetak.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.