Kulinarični večer z Igorjem Jagodicem na Bledu

0
374

Bled Rose Hotel s ponosom napoveduje nepozaben dogodek za ljubitelje vrhunske kulinarike, ki bo udeležence popeljal na edinstveno kulinarično popotovanje prepleteno z zapeljivimi latinsko-ameriškimi ritmi.

Na kulinaričnem večeru, ki bo potekal v četrtek, 14. septembra 2023, ob 19. uri, se bo chefu Martinu Blejcu pridružil priznani gostujoči chef Igor Jagodic iz restavracije Strelec.

Igor Jagodic je ime, ki ga ljubitelji kulinarike dobro poznajo. Njegova restavracija Strelec na čudovitem ljubljanskem gradu se ponaša s prestižno Michelinovo zvezdico, kjer chef s svojo ekipo ustvarja prave umetniške miniature. 

Tokrat bosta oba kuharska mojstra združila moči v Bled Rose Hotelu ter ustvarila izjemno 6-hodno kulinarično doživetje, ki bo kakovostnim sestavinam dodalo nepozabne razsežnosti.

Poleg visoke kulinarike pa bo večer postregel tudi s prijetnim presenečenjem – latinsko-ameriškim plesnim nastopom. Med posameznimi hodi se bosta na plesišču vrtela prvaka v tem plesnem žanru, ki bosta z elegantnimi gibi prijetno dopolnila kulinarično izkušnjo.

Cena vstopnice za kulinarični večer z Igorjem Jagodicem znaša 79 € na osebo. Število mest je omejeno, zato so rezervacije obvezne. Za več informacij in rezervacije se lahko obrnete na Bled Rose Hotel preko e-pošte [email protected] ali po telefonu 04 579 6030.

Za vse tiste, ki bi želeli ta izjemen večer zaključiti s prijetnim nočnim počitkom, je na voljo posebna priložnost za prenočitev. V Bled Rose Hotelu so za naše zveste bralce pripravili ekskluziven 15% popust na nočitve na dan dogodka. Pri rezervaciji, ki jo lahko opravite tukaj, uporabite kodo #nočitev15 in izkoristite to posebno ponudbo, da v celoti doživite čar Bled Rose Hotela.


Bled Rose hotel – z edinstveno lokacijo, domišljeno opremljenimi ambienti, modernimi konferenčnimi kapacitetami in pestro kulinarično ponudbo je hkrati idealno prizorišče dogodkov različnih vsebin in popoln hotel za sproščujoči oddih. Interier dizajn hotela preveva sproščeno in odprto ozračje. Hotel ponuja namestitev v 88 udobno in dizajnersko opremljenih dvoposteljnih sobah in dveh razkošnih hotelskih apartmajih, ki so posebej prilagojene družinam, poslovnim gostom kot tudi mladoporočencem. Za sprostitev je na voljo Rose Wellness, opremljen z VIP saloni, dvema finskima in parno savno, bazenom, zunanjim jacuzzijem in zunanjo savno, modernim fitnesom ter bogato ponudbo masaž.  Bled Rose hotel razpolaga s štirimi tehnično popolno opremljenimi dvoranami za vse vrste poslovnih dogodkov, pohvali se lahko z organizacijo porok, dekliščin, raznih praznovanj in osebnih dogodkov ter izvrstno hišno kulinariko. Chef Martin Blejec, vodja Slovenske kuharske reprezentance, navdušuje naše goste z njegovimi kulinaričnimi kreacijami, sestavljenimi iz svežih sezonskih in lokalnih sestavin. Bled Rose hotel ponuja tudi vrsto posebnih doživetij za nepozaben oddih ali praznovanje posebne priložnosti: od luksuznih piknikov v BOHO šotoru, večerje v romantičnem cvetličnem pavilijonu pa vse do popoldanskih čajank Take me to Paris in ekskluzivnih zlatih ter personaliziranih kav.