TOP 5 daril za prijatelja iz tujine

0
1136

Če imate prijatelja iz tujine, ki je na obisku v Sloveniji, mu želite verjetno pokazati, kako dobro ga poznate in kako pomembno je za vas. En način, da to storite, je s podarjanjem daril, ki izražajo vaše razumevanje njegove kulture in interesov.

  1. Spominski suvenir: Ko prijatelj odide iz Slovenije, želite, da se spomni na vas in na svoje izkušnje. Suvenir, kot je tradicionalna slovenska izdelka, lahko pomaga ustvariti te spomine. Steklene skodelice Puzzle bodo idealno darilo saj gre za estetsko dovršene izdelke iz najčistejšega stekla, ki ga izdelujejo v Steklarni Hrastnik.

2. Hrana: Slovenska kulinarika je zelo raznolika in ima veliko značilnih jedi. Podarite mu tradicionalne slovenske dobrote, kot so potica, ajdova kaša ali kranjska klobasa, da dobi okus slovenskega načina življenja. Darilni paket THE SLOVENIA praline sestavljen iz 9 izjemnih okusov Slovenije v eni leseni darilni embalaži.

3. Knjige: Knjige o Sloveniji in njeni kulturi so odličen način, da se nauči več o državi, ki jo obiskuje. Lahko mu podarite knjigo o slovenski arhitekturi, folklori ali turizmu in ravno knjiga THE Slovenia Book zajema 1000 idej za izlete po Sloveniji, ki jih bo vaš prijatelj z veseljem uporabil.

4. Darilo, povezano z njegovimi hobiji ali interesi: Če poznate njegove hobije ali interese, izberite darilo, ki se bo ujemalo s temi interesi. Če je na primer ljubitelj fotografije, mu lahko podarite knjigo o slovenski pokrajini. Knjiga z naslovom The Slovenia Lakes je najlepša in najizvirnejša oda jezerom Slovenije.

5. Umetniška dela: Slovenija ima bogato umetniško tradicijo, zato je lahko umetniško delo odlično darilo. Lahko mu podarite slike, kipce ali druge umetniške izdelke, izdelane v Sloveniji. Notesnik Mozaik, kateri potisk izhaja iz ornamentike fasade hiše na Miklošičevi cesti 8 v Ljubljani, nekdanje Zadružne gospodarske banke, zgrajene leta 1922, ki velja za najbolj znano delo arhitekta Ivana Vurnika.

V končni fazi, ne glede na to, katero darilo izberete, naj bo to izraz vaše topline in prijaznosti do prijatelja iz tujine. Podarjanje daril je le eden od načinov, da mu pokažete, kako pomembno je za vas, in da mu pomagate, da se počuti kot doma, ko je na obisku v Sloveniji.