Ideje za najboljša darila za valentinovo

0
1046
flatlay photography of glass bottle and bunch of red rose flowers
Photo by Adonyi Gábor on Pexels.com

Vemo, kaj trenutno razmišljate. Verjetno je v eni od tistih vrstic: “Kaj podariti ljubljeni osebi za valentinovo?”

Vemo, da ste verjetno preobremenjeni, ko je treba najti popolno darilo za valentinovo. Zato smo za vas pripravili seznam najboljših daril iz Slovenije, ki vam lahko olajšajo delo!

TOP DARIL ZA NJO

THE Slovenia Book Woman`s edition

Ta posebna izdaja s trdo platnico prikazuje, kako zelo je raznolika naša država, Top 100 Women Limited Edition pa vam prinaša 15 ekskluzivnih intervjujev in predstavitev nekaterih najvplivnejših žensk v Sloveniji danes. Te ženske so: Ajša Vodnik, Ana Roš, Danica Purg, Irena Kos, Iza Login, Jerca Legan Cvikl, Katarina Čas, Ksenja Benedetti, Laura Unuk, Maja Mikek, Maja Pak, Marta Kos, Mateja Benedetti, Sonja Šmuc in Uršula Cetinski.

Več o knjigi

Knjiga je vedno lepo darilo

Letni planer za trajnostno življenje

Planer, ki vam pomaga živeti bolj trajnostno. Vsak teden boste našli koristne nasvete, ki vam bodo pomagali ostati na dobri poti pri doseganju ciljev glede trajnostnega življenjskega sloga.

Kdo rad ne planira?

Več o letnem planerju

THE Slovenia Praline Gift Box

Znan pregovor pravi: “Življenje je kot bonbonjera.” Kdo ne bi hotel okusiti nekaterih najboljših čokolad iz Slovenije?

S tem darilom bo vaša ljubljena oseba lahko potovala po slovenskih kulinaričnih pokrajinah in užival v slastnih pralinah od Jadranskega morja do panonskih bučnih semen. 9 unikatnih pralin, za pravi gurmanski užitek.

Z čokolado ne moremo nikoli zgrešiti

Več o darilnem čokoladnem setu.

IDRIAMANT: Unikaten klekljan nakit, kolekcija BAROK

Unikaten klekljani nakit iz Slovenije. Njihove čipke temeljijo na 300-letni tradiciji idrijske čipke iz Slovenije in lahko vam zagotovimo, da je to eno najboljših daril za valentinovo iz Slovenije!

Nakup unikatne kolekcije tu.

Nakit je vedno dobra ideja za darilo

ARHi TAŠKA – nakupovalna vrečka s stilom

Prepletanje narodnih in geometrijskih motivov, značilno za ornamentalni slog arhitekta Ivana Vurnika in akademske slikarke Helene Kottler Vurnik, se odraža tudi v vzorcih na nakupovalnih vrečkah. Vzorci izhajajo iz secesijskih ornamentov s zunanjosti in notranjosti stavbe Zadružne gospodarske banke na Miklošičevi ulici 8 v Ljubljani.

Trajnosto darilo z unikatnim dizajnom

Več