Darila za materinski dan

0
1021

Materinski dan v Sloveniji praznujemo 25. marca. Praznik je namenjen praznovanju materinstva.

Na materinski dan podarite svoji mami posebno darilo, narejeno z ljubeznijo iz Slovenije. V naši spletni trgovini ponujamo neverjetne izdelke, za katere vemo, da jih bo imela vaša mama izredno vesela. Za lažjo odločitev o tem, kaj podariti svoji mami na materinski, smo vam pripravili seznam daril.

The Slovenia Book Woman’s Edition

Perfektno darilo, ki bo zagotovo navdušilo vašo mamo in jo celo navdihnilo, da se odloči za kakšen izlet po Sloveniji.

Ta posebna izdaja s trdo platnico prikazuje, kako zelo je raznolika naša država, Top 100 Women Limited Edition pa vam prinaša 15 ekskluzivnih intervjujev in predstavitev nekaterih najvplivnejših žensk v Sloveniji danes. Te ženske so: Ajša Vodnik, Ana Roš, Danica Purg, Irena Kos, Iza Login, Jerca Legan Cvikl, Katarina Čas, Ksenja Benedetti, Laura Unuk, Maja Mikek, Maja Pak, Marta Kos, Mateja Benedetti, Sonja Šmuc in Uršula Cetinski.

Kupite knjigo tukaj.

V knjigi boste našli kratek pregled Slovenije, vključno z najboljšimi načini, kako potovati po Sloveniji, nekaj pomembnih (in zabavnih trivialnih) dejstev in številk, kako spregovoriti in razumeti osnove lokalnega jezika ter malo o tem zgodovini naroda. Na koncu knjige smo dodali nekaj dodatnih informacijskih strani, ki vključuje razširjene sezname najboljših 100 znamenitosti, letnih prireditev, restavracij in vinarjev v državi.

THE Slovenia Praline Darilni paket

Znan pregovor pravi: “Življenje je kot bonbonjera.” Kdo ne bi hotel okusiti nekaterih najboljših čokolad iz Slovenije?

Kupite posebne praline tukaj

S tem darilom bo vaša mama lahko potovala po slovenskih kulinaričnih regijah s prijetnimi pralinami- od jadranske morske soli do panonskih bučnih semen.

Čokolada Ruby jagoda-vanilija

Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.

Kupite čokolado tukaj.

Darilni paket THE SLOVENIA BOX – LAKES

Ali je vaša mama ljubiteljica narave in lesa? Potem je darilni paket THE SLOVENIA BOX- LAKES edicija, popolno darilo. V darilnem paketu prejmete lično leseno škatlo, vodnik po najboljših slovenskih jezerih, katerega je pripravila Manca Korelc, za nameček pa še dve razglednici z čudovito fotografijo Slovenije.

Več o paketu si preberite tu