#PulseVitezi na pomoč slovenski House sceni

0
707

Štirje slovenski DJ-i in producenti Dino DZ, RGM, SIBBJAG in Ted Funke smo združili moči in ustvarili gibanje PULSE. PULSE ekipa združuje umetnike s področja glasbenega ustvarjanja ter izvajalce s področja organizacije dogodkov z navdušenci house glasbe.

V trenutni situaciji ustvarjamo nove priložnosti, spodbujamo kreativno sodelovanje in delovanje vseh, ki so že, ali pa se želijo priključiti PULSE utripu.

Pod znamko #PulseVitezi smo lansirali projekt, ki z inovativnimi live stream-i po gradovih širom Slovenije predstavlja slovensko avtorsko house glasbo, hkrati pa povezuje kulturno dediščino gradov s sedanjostjo.

Prvi ‘’PULSE’’ osvojen grad je Vurberk.

Za ušesa je preskrbljeno. Izza DJ mize, ki jo varuje čisto pravi ‘’PULSE Vitez’, prihaja več avtorskih skladb izpod rok PULSE DJ-ev. Zvok se zlije z amfiteatersko zasnovo gradu in s tem ustvari unikatno slušno doživetje.

Oči nam poteši ritmična kombinacija close up-ov DJ-ev ter izjemnih zračnih posnetkov. Ti prikazujejo ostanke gradu z okolico in nasmejane obraze, ki z glasbo in sončnim zahodom naznanjajo začetek viteškega pohoda.

‘’Slovenski house’’ predstavlja vez med glasbo in okoljem, stičišče ljudi in idej, most enakosti in enotnosti ter željo po umetniškem izražanju. Ob ponudbi lokalnih podjetnikov in gostincev se ponudi tudi marsikatera priložnost za mreženje kreativcev, saj je to dober čas za izmenjavo mnenj in druženje tistih, ki delijo strast in zanimanje.

Ker je Slovenija obdana z velikim številom starodavnih utrdb, s ponosom naznanjajo, da nas v prihodnosti čaka še več PULSE druženj. ‘’PULSE Viteze’’ bodo s pomočjo vseh video-streaming platform pripeljali tudi na zaslone Vaših najljubših predvajalnih naprav.

Ne pozabite jim slediti na socialnih omrežjih in njihovi spletni strani, saj vam bodo kmalu razkrili naslednji osvojeni grad.

Da bo mogoče PULSE utrip čutiti še daleč naokoli, lahko projekt podpreš z donacijo (tukaj) in prispevaš za razvoj in promocijo elektronske glasbe.